06 30 178-85-01 Budapest, XIV. Mogyoródi út 125. Bejelentkezés szükséges! autokulcs@autokulcsmasolas.com

Audi kulcsmásolás, akár régi, akár új

 

Eszedbe jutott már, hogy mi fog történni, ha egyszer véletlenül elveszted az Audid kulcsát? Hogy ilyen helyzetekben mit lehet tenni, kihez lehet fordulni? A megoldás annyira nem is bonyolult, mint azt gondolnád: az Audi kulcsmásolásban rejlik a trükk. A részletekért olvass tovább!

Mi a teendő, ha elveszett az Audi kulcsa? Kell egy pótkulcs! Ha nincs, az viszont szívás… Ha meg akarod előzni a bajt, akkor másoltasd le nálunk az Audid kulcsát, hogy mindenre készen állhass.

 

Milyen kulcsa van az Audiknak?

 

Ez attól függ, milyen évjáratú pontosan az autó. 1995 óta már minden újonnan készült autót ellátnak immobiliserrel, vagyis indításgátlóval, így, ha az Audid 24 évnél fiatalabb, akkor biztosan lesz benne ilyen. Az indításgátló, mint a neve is mutatja, egy olyan szerkezet az autódba építve, ami blokkolja az indítást, ha a kulcsodban lévő chip jele nem egyezik a fedélzeti komputer jelével. Emiatt nem lehet egykönnyen ellopni az autókat, hiszen egy idegen kulcs jelére nem fog elindulni. Viszont ez azt is jelenti, hogy ezeknek a slusszkulcsoknak már kicsit bonyolultabb a lemásolása. 

Hogy miért? Mert ez az immobiliser chip egy eléggé érzékeny szerkezet, aminek a kiolvasásához és lemásolásához egy speciális számítógépes programra van szükség.

Szerencsédre szakértő csapatunknak minden felszerelése megvan ahhoz, hogy ezt a bonyolult folyamatot végrehajtsunk, ráadásul sokkal gyorsabban, és sokkal olcsóbban is dolgozunk, mint egy márkaszerviz. Így nem kell napokon át arra várnod, hogy vajon mikor használhatod már újra az autódat, hanem szinte rögtön mehetsz is majd tovább az utadra.

 

Az Audi kulcsmásolás folyamata

 

A kulcs lemásolása egy gyorsan végrehajtható dolog, hiszen az olyan, mintha csak egy sima lakáskulcsot másolna le az ember, szinte percek alatt megvan. Az indításgátló chip másolása már nehézkesebb, hiszen ott kellenek hozzá a speciális eszközök és a megfelelő program is, amivel át lehet programozni az új chipeket. 

Ha az Audi egyetlen kulcsa veszett el, és egyáltalán nincs pótkulcsod, az egy picit tovább tudja bonyolítani a dolgot, mert ilyenkor törölnünk kell az autó fedélzeti számítógépéből a régi kulcs kódját, nehogy valaki azzal ellophassa a járgányodat. Az új kulcsokat pedig teljesen újonnan kell beprogramozni a kocsid számítógépével együtt. De persze azért nem kell aggódnod, szakértőink minden helyzetben a lehető leggyorsabban kisegítenek téged, hogy már mehess is tovább az utadra 🙂 .

Ha Audi kulcsmásolásról van szó, csak hozd be hozzánk a járgányodat, és mi hamarosan már kezedbe is adjuk a másolatokat. Ha pedig elvesztetted volna a kulcsot, és helyszíni sürgős segítség kell, akkor telefonálj be hozzánk, és rohanunk a helyszínre, hogy kihúzzunk a bajból!

 

 

 

Audi kulcsmásolás – amikor nem mindegy a típus
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com