06 30 178-85-01 Budapest, XIV. Mogyoródi út 125. Bejelentkezés szükséges! autokulcs@autokulcsmasolas.com

Autókulcs szerviz, ahogy mi dolgozunk

 

Az életben mindig érnek meglepetések. Vannak kellemes meglepetések, mint például egy 200-ast találni az utcán, és vannak kevésbé kellemesek, mint mikor elromlik a slusszkulcsod. Ha gyorsan és egyszerűen szeretnél autókulcs szerviz szolgáltatásban részesülni, akkor hívj minket bátran!

 

Ami elromlik, nem feltétlenül marad úgy

 

Az a baj a technológiai újításokkal, hogy bármennyire is modern valami, attól még mindig el tud romlani. És minél modernebb, annál nehezebb megszerelni. A legújabb autók és kulcsaik előnye, hogy hihetetlenül nehéz feltörni és ellopni a járgányodat – a hátrány viszont, hogy egyre többféle módon tud elromlani. De bármi is a gond, autókulcs szervizben mi vagyunk a legjobb választás!

Hányféle baja lehet egy autó kulcsának? Sajnos eléggé sok. Míg régen egy kulcs akkor számított rossznak, ha mondjuk kettétört, manapság inkább az elektronikája az, amivel meggyűlik a bajunk.

Nézzünk egy példát: mész reggel az autódhoz, nyomogatod a gombot, de nem nyílik ki a zár. Akkor valószínűleg vagy lemerült a kulcsban az elem, vagy a jel leadójával, a távirányítóval van a gond, vagy valamiért a kocsid nem érzékeli a kapott jelzést. De ha például már bent ülsz a járművedben, és indítanád be, de sehogy sem akar beröffenni, akkor lehet inkább az indításgátlóval lesz a probléma. Így láthatod, sok típusú probléma állhat ugyanazon hiba mögött: hogy nem tudod használni az autódat. 

De bármi is történjen, neked egy dolgot kell a fejedben tartanod: hogy mi tudunk neked segíteni! Csak fel kell minket hívnod, elmagyaráznod részletekbe menően, hogy mi történt és milyen fajta autód van, és mi elmondjuk, hogy mit lehet tenni, és sürgős esetben pedig gyorsan ki is megyünk hozzád a helyszínre.

 

Autókulcsod megjavítjuk vagy újat készítünk a hibás helyett

 

Ha valami olyan hibát állapítunk meg a slusszkulcsodban, amit nem lehet megjavítani, akkor készítünk neked egy teljesen új kulcs szettet. Mindezt az autód zárjáról vett minta alapján a lehető leggyorsabb elvégezzük, utána a kulcs chipjét a kocsid számítógépéhez tanítjuk, és már mehetsz is tovább a dolgodra. Ez a folyamat bármennyire is egyszerűnek hangzik, természetesen nem két perc alatt hajtjuk végre, és szükség van hozzá a megfelelő szerszámokra is.

De a mi csapatunk – sokéves szakértelemmel, modern eszközökkel, temérdek kinyitott kocsi ajtóval és megjavított slusszkulccsal a háta mögött – nem ismer lehetetlent! Bármi történt a kulcsoddal, a mi célunk, hogy minél gyorsabban és minél egyszerűbben segítsünk neked úgy, hogy a pénztárcádat sem ürítjük ki teljesen. Szóval ha autókulcs szervizre van szükséged, ne ess pánikba, csak hívj fel bennünket és meglátod, a segítség egy pár gombnyomásra van tőled. 

 

Autókulcs szerviz gyorsan, egyszerűen, szakszerűen
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com