06 30 178-85-01 Budapest, XIV. Mogyoródi út 125. Bejelentkezés szükséges! autokulcs@autokulcsmasolas.com

Autó kulcsmásolás, ha pótkulcsot szeretnél

 

Mindannyian emberből vagyunk. És az emberek hibáznak. Mindenkivel megesik, hogy véletlenül elhagyja az autója kulcsát, bent felejti az irodában, vagy csak megfeledkezik róla, hogy legutóbb a gyereknél maradt. Ezzel nincs semmi probléma, ha van az embernél pótkulcs. De mi van, ha az is elveszett? Ha ilyen szorult helyzetben találod magad, akkor sem kell aggódnod, az autó kulcsmásolás viszonylag egyszerű – most le is írjuk, hogy mit kell tenned! 

 

Miért hasznos, ha van az embernél pótkulcs?

 

Természetesen azért, hogy elkerülhesd a kellemetlen helyzeteket. Főleg, mivel általában akkor szoktunk ilyen esetekbe keveredni, amikor legkevésbé alkalmas, például  éppen sietnénk valamilyen munkamegbeszélésre, családi ebédre vagy egy fontos találkozásra. A bezárt autó problematikáját ilyenkor könnyedén meg lehetne oldani egy pótkulccsal, de ha nincs, vagy esetleg az sem működik, akkor sem kell kétségbe esned. Budapest területén belül akár már egy órán belül kimegyünk bárhova, és rohamtempóban elkészítjük neked az új kulcsot. 

 

Ne akkor kapkodj, ha baj van!

 

Tapasztalataink szerint kétféle autós létezik: 

  • aki használta már a pótkulcsot valami galiba miatt, 
  • és aki használni fogja. 

 

Éppen ezért, ha az autód mellé csak egy kulcsot adtak, vagy már réges-régen elvesztetted a pótkulcsot, esetleg több sofőr van a családban, mint ahány kulcs, mindenféleképpen érdemes előre gondolkodnod és csináltatnod egy másolatot. Rengeteg kínos szituációtól kímélheted meg magad!

A kulcsmásolás nem nagy feladat: hívj fel minket, egyeztessünk egy időpont, és már a telefonban mondd el, hogy milyen típusú, és évjáratú autóról van szó. Így felkészülten fogadunk, és villámgyorsan el tudjuk készíteni az új kulcsod. Ne aggódj, nem kell minden félretett pénzedet erre szánnod, hiszen sokkal olcsóbban dolgozunk, mint a sima márkaszervizek.

 

Pontos kórkép, gyorsabb segítség

 

Ahhoz, hogy minél hatékonyabban tudjunk segíteni neked, minden apró részletre szükségünk van az esettel kapcsolatban. 

  • Például, ha elvesztetted, vagy ellopták a kulcsot, hiszen ha bárki más használhatja, akkor a biztonság kedvéért jobb egy teljesen új szériát legyártani. 
  • Más a helyzet akkor is, ha például a gyerekednél van az eredeti, és véletlenül magával vitte a külföldi nyaralásra, neked meg kellene egy másolat, hogy addig használhasd a kocsit. Ilyen esetben az autó fedélzeti számítógépében lévő információk alapján be tudjuk programozni az új kulcsot. 
  • Az is elő szokott fordulni, hogy nálad van a kulcs, de valamiért nem működik. A jobbik esetben lemerült benne az elem, de az is lehet, hogy valamilyen fizikai sérülés keletkezett rajta, és javíthatatlan, ezért új kulcsot kell csinálnunk.

 

Nekünk mindegy, hogy a problémát megelőzve szeretnél pótkulcsot csináltatni, vagy már meg is történt a baj, és sürgős segítségre lenne szükséged: csak legyen elmentve a számunk a telefonodba, hívj fel minket, meséld el, mi történt, és mi azonnal készen állunk, hogy segítsünk neked.

A gyors autókulcs másolás nem ördöngösség, és neked csak a számunkat kell tudnod hozzá 😉

 

Autó kulcsmásolás – mikor van rá szükség?
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com