06 30 178-85-01 Budapest, XIV. Mogyoródi út 125. Bejelentkezés szükséges! autokulcs@autokulcsmasolas.com

Autókulcsok – bonyolultabbak, mint gondolnád!

 

A dolog egyszerűnek tűnik: megnyomod a távirányítón a gombot, vagy beteszed a kulcsot a zárba, és már nyílik is a kocsid. Ha a gyújtáskapcsolóba helyezed, akkor pedig indíthatod. Sokan nem is tudják, hogy az autókulcsok mennyire okos, összetett szerkezetek – sokkal több van bennük, mint amit kívülről látsz! Meg is mutatjuk, miről van szó.

 

Autókulcsok: amikből egy sosem elég!

 

Ha csak egy slusszkulcsod van az autóhoz, az rég rossz. Gondolj bele, mennyi minden történhet vele: elveszíted, ellopják, beletörik a zárba, lenyeli a kutyád, eldugja a gyereked… Te pedig teljes mértékben rá vagy utalva arra az egy kulcsra, hiszen az elengedhetetlen kelléke az autózásnak, ami pedig szerves része az életednek. 

Semmiképp ne bízd a dolgokat a véletlenre: másoltass pótkulcsot a kocsihoz a lehető leghamarabb, mielőtt még megtörténik a baj!

A dolog nem túl bonyolult, és még csak nem is kell az egész napodat rászánnod: gyere el hozzánk és bízd a kulcsmásolást kollégáinkra! Meglátod, sokkal jobb érzés úgy vezetni az autót, hogy tudod, fel vagy készülve a váratlan helyzetekre.

 

Az autókulcsok is elromolhatnak…

 

…méghozzá gyakrabban, mint gondolnád. Ha lemerül a távirányító, megsérül a kulcs, elveszíti a kódot, vagy az autó lesz hirtelen szenilis, ott állsz a kocsi mellett, és se kinyitni, se beindítani nem tudod. A legtöbb esetben segít, ha van pótkulcsod, de ha az autóban vagy a zárban van a hiba, akkor ez sem ment meg téged. 

Ha bármi okból nem tudod kinyitni az autódat, hívj minket, és a lehető leggyorsabban a segítségedre sietünk. 

  • Ha beletörted a kulcsot a zárba, a betört részt eltávolítjuk, a zár típusa alapján készítünk neked egy teljesen új kulcsot, és szükség szerint javítjuk, vagy cseréljük az autózárat is. 
  • Ha elhagytad, vagy ellopták a slusszkulcsot, kollégáink készítenek egy új kulcsot, a régit pedig letiltják, hogy senki más ne férjen hozzá a kocsidhoz. 
  • Ha esetleg a zár elektronikus rendszere mondta fel a szolgálatot, akkor a probléma azonosítása után gyökerestül kiirtjuk azt, hogy te újra zökkenőmentesen autózhass.

Autókulcs probléma? Csak semmi pánik!

 

Az autókulcsot és zárat érintő problémák minden sofőrt nagyon érzékenyen ponton találnak, hiszen azonnal elönt a tehetetlenség érzése. De ne aggódj! Senki sem érthet mindenhez, ezért vannak külön erre a területre specializálódott szakemberek, akik könnyűszerrel megoldják ezeket a problémákat. 

Mikor hívj minket?

Ha bármilyen, autókulccsal, vagy autózárral kapcsolatos problémád adódik. A rögtönzött, hozzá nem értő megoldási kísérletek ugyanis az esetek nagy többségében katasztrófával végződnek.

Miért minket hívj?

Ha gyors, költséghatékony és szakértő megoldást szeretnél autókulcsot érintő problémádra, mi mindig készen állunk, hogy segítsünk rajtad. Nagyfokú tapasztalattal rendelkező kollégáink széleskörű szakértelemmel rendelkeznek, így gond nélkül orvosolnak bármilyen felmerülő problémát. Gyorsan, hatékonyan, és zökkenőmentesen dolgozunk, így tényleg mindig közel a segítség. A város bármely pontjáról is hívsz minket, mi egy órán belül a helyszínre érkezünk, és hozzáértéssel oldjuk meg a fennálló problémát. 

Eddigi működésünk során, már több mint 1000 autóson segítettünk éles helyzetekben a város különböző pontjain, és számtalan autókulcsot másoltunk, így biztos lehetsz benne, hogy szakértő segítséget nyújtunk. 

Hívj minket bizalommal!

 

Autókulcsok – mit kell róluk tudnod felhasználóként?

Hívj most! 06 30 178-85-01

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com