06 30 178-85-01 Budapest, XIV. Mogyoródi út 125. Bejelentkezés szükséges! autokulcs@autokulcsmasolas.com

Mit kell tudni a BMW X5 kulcsmásolásról?

 

Hogy mikor is éri meg egy BMW X5-höz kulcsot másoltatni? Minden esetben, amikor az eredeti kulcs elveszett, eltörött, elromlott, ellopták – de ha csak egyetlen kulcs van, akkor is jól jön egy másolat. Mire kell odafigyelned a kulcsmásolás során?

 

BMW X5: első osztályú autónak első osztályú szolgáltatás

 

Egy ilyen elegáns, sportos és fantasztikus autó remek választás! Nincs párja ennek a típusnak és biztos lehetsz benne, hogy hosszútávon remek befektetés lesz. Megnyerővé és tiszteletreméltóbbá varázsol, bárhol jelenj is meg vele. 

A BMW sosem megy ki a divatból, de sajnos ez nem jelenti automatikusan azt, hogy minden porcikája halhatatlan vagy sebezhetetlen lenne. Ugyanúgy elöregedhetnek, elromolhatnak egyes alkatrészek, és fontos, hogy ezeket ugyanolyan jó minőségű utánpótlással helyettesítsd. Egy ilyen autónak nagyon összetett, finom mechanikájú rendszere van, ezért érdemes különösen odafigyelni a karbantartására, a rendszeres rutinellenőrzésre, valamint arra, hogy szituációtól függetlenül mindig rendelkezésedre álljon. És ennek egyik eleme – amibe kevesen gondolnak bele – a pótkulcs.

A pótkulcs a mindennapokban csak fölösleges porfogó a kulcstartódon, de ha az eredeti elromlik, vagy elveszik, akkor megmentheti a napodat! Ha tehát már csak egy kulcsod van, akkor a lehető leghamarabb készíttess egy újat.

 

BMW X5 kulcsmásolás

 

Mire kell figyelni, ha kulcsot másoltatsz? Elsősorban arra, hol csináltatod: precíz, rutinos szakembert kérj fel, akinek az autókulcsok/autózárak a fő profilja, és ismeri a BMW X5 titkait. A sarki kulcsmásoló nem biztos, hogy ugyanolyan pontosan végzi a munkát, és a legmodernebb eszközökkel és alapanyagokkal dolgozik. A jó szakember másik előnye, hogy az ára sem lesz olyan borsos, mint ha például márkaszervizekbe mennél vele.

Ha többen használjátok az autót, akkor jó, ha mindenkinek van egy kulcsa. Mindig eggyel több kulcsod legyen, mint ahányan vezetni szoktátok a BMW-t, így sok kellemetlenségtől kímélheted meg magatokat!

Ha kulcsod megrongálódott, elöregedett, elvékonyodott, vagy elrepedt, de pontosan tudod, hogy hol van, akkor a pótkulcsot tartósan is használhatod. Ha viszont ellopták vagy elveszett a kulcsod, akkor az a legjobb, ha a pótkulcsot csak addig használod, amíg elvégzed a halaszthatatlan teendőidet, és lehetőleg még az adott napon eljössz szervizünkbe, ahol teljesen új kulcsot kérsz. Ilyenkor az összes régit letiltjuk, így nem fordulhat elő, hogy a kocsidat a saját kulcsával viszik el.

Ezeket az autókat diagnosztikán keresztül kifejezetten veszélyes kulcsprogramozásra használni!

A 100%- os megoldás, hogy a CAS egységét az autóból kivéve munkapadon bekötve készítjük el a programozását, majd a kis vészkulcsot is lemásoljuk.

 

Praktikus tanács bajbajutott autósoknak

 

Mi történik akkor, ha nem voltál elővigyázatos, és egyetlen működő kulcs sem áll rendelkezésedre? Akkor is tudunk segíteni, ha kizártad magad az autódból, bezártad a slusszkulcsod az utas- vagy a csomagtérbe, elhagytad, elvesztetted, pótkulcsot vagy pótkártyát szeretnél, elromlott az autózár, és nem nyílik az ajtó, ha nem  reagál a távirányító, ha lemerült az akkumulátor… szóval gyakorlatilag bármilyen helyzetben.

A fenti esetek egyikében se próbáld egyedül megoldani a dolgot, ne törd be az ablaküveget, ha sürgősen odébb kell állnod: hívj minket, és gyorsan a helyszínen vagyunk. Nem költs feleslegesen vontatóra, hiszen ha rögtön minket keresel pénzt és időt spórolsz meg minden esetben.

 

Bizalmi kérdés

 

Mindegy, hogy az útszélen ragadtál, vagy csak egy hétköznapi kulcsmásolásra van szükséged, el fogjuk kérni azokat az iratokat, amelyek azt bizonyítják, hogy a kocsi jogos tulajdonosa vagy használója vagy, nem pedig egy szemfüles tolvaj. Mi ugyanis minden autós biztonsága érdekében minden esetben betartjuk a megfelelő, vonatkozó jogszabályokat és együttműködünk a hatóságokkal. 

Ez a fajta elővigyázatosság valóban bizalmi kérdés: de nem arról szól, hogy nem bízunk meg benned, hanem arról, hogy mindig, minden ügyfelünk nyugodt szívvel bízhassa ránk autóját, ha BMW X5 kulcsmásolásra van szüksége. 

 

Mit kell tudni a BMW X5 kulcsmásolásról?

Hívj most! 06 30 178-85-01

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com