06 30 178-85-01 Budapest, XIV. Mogyoródi út 125. Bejelentkezés szükséges! autokulcs@autokulcsmasolas.com

Ford Focus kulcsprogramozás

 

Valami nem teljesen stimmel az autód ajtajának nyitása és csukása közben, vagy nem indul? Kellene egy pótkulcs? Ez egy Ford Focus? Kulcsprogramozás szolgáltatásunkra lehet szükséged, keress meg minket!

 

Mi köze a pillangóknak az autódhoz?

 

Ismerős az a gondolat, hogy egy pillangó szárnyának egyetlen csapásából természeti katasztrófa keletkezhet tomboló szélvihar formájában? Egyetlen rezdülése a levegőnek városokat pusztíthat el. Kicsit ehhez lehet hasonlítani azt a jelenséget is, amikor egy érzékeny műszer kapcsán valami apró dolog károsodik a kocsidban és ezt követően az egész gépezet használhatatlanná válik.  

Tegyük fel, hogy van egy Ford Focusod és egy reggel arra ébredsz, hogy mozdulni se tudsz, mert egyszerűen nem reagál a kocsiba beépített lopásgátló chip, vagyis az immobiliser a távirányítóra. Így persze sántít a hasonlatunk, mert a pillangó-hatáshoz egyetlen pillangó is elég, itt azonban több műszer lehet egyszerre a ludas: a hiba lehet az autóban és a kulcsban is, okozhatja egy lemerült akkumulátor, egy elfelejtett kód, vagy valamilyen mechanikai hiba.

Ennek kiderítéséhez feltehetőleg egy autózárakra specializálódott szakemberre lesz szükséged. Ha minket hívsz, Budapest területén egy órán belül a helyszínen vagyunk, de ha kell az ország bármely pontjára kiszállunk. Nem az egyiket vagy a másikat fogjuk neked megjavítani, hanem a kettőt együtt vizsgáljuk, és ha kell, újra összehangoljuk neked. 

Ha az olcsóbb megoldásokat kedveled, akkor Zuglóban tudsz befáradni műhelyünkbe egy időpont egyeztetést követően.

 

A Ford Focus kulcsprogramozás menete

 

Minden, 1995 után gyártott kocsiban már be van építve az immobilizer chip, ami olyan, mint egy speciális ujjlenyomat. Egyedül a te kulcsod nyithatja az adott autót, ami úgy tárja fel az ajtaját, hogy a benne lévő chip kommunikál a távirányítóddal. A Ford Focus kulcsprogramozás terén sincs sok újdonság: ha elvesztette a kódot, újra meg kell tanítani neki!

Ha tehát kulcsprogramozásra lesz szükséged, akkor a helyszínre érkező kollégánk egy számítógépes program segítségével egymásra tudja hangolni az immobilizert és a távirányítót. 

A műhelyben akár egy pótkulcsot is el tudunk készíteni a legújabb modellekhez is, legyen az akár key less go kulcs.

 

Ford Focus kulcsprogramozás: mi a teendő, ha baj van?

 

  • Ha azt észleled, hogy a távirányitóra nem reagál az autód, azonnal hívj egy autózárakra specializálódott szakembert (lehetőleg minket;))
  • Egyeztess vele minden adatot: a kocsi típusát, gyártási idejét, mióta van használatban, mit tapasztaltál az elmúlt időszakban
  • Nyugodtan kérdezz arról, hogy mi minden lehet a baj, és hogy nagyjából mennyi idődbe és pénzedbe fog ez kerülni
  • Várd meg, amíg kollégánk kiérkezik a helyszínre – és addig ne csinálj semmit a kocsival vagy a kulccsal!
  • Mutasd be neki a Ford Focus papírjait, igazolva ezzel, hogy a kocsi hozzád tartozik
  • Várd meg, amíg diagnosztizálja a problémát
  • Hagyd, hogy elvégezze a munkát
  • Egyenlítsétek ki a számát
  • Ha bármi kérdésed, egyéb problémád van, egyeztess vele
  • Mentsd el számunkat a mobilodba, ha elégedett voltál a szolgáltatásunkkal.

 

A Ford Focus kulcsprogramozás nem nagy ördöngösség, de szakmai tapasztalatot és speciális szakértelmet igényel. Hívj bátran minket, ha baj van!

 

Ford Focus kulcsprogramozás- avagy a pillangóeffekt
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com