06 30 178-85-01 Budapest, XIV. Mogyoródi út 125. Bejelentkezés szükséges! autokulcs@autokulcsmasolas.com

Mi a teendő, ha a Suzuki Vitara 2015 összes kulcsa elveszett?

 

Ott állsz az autó mellett és magadat okolod… pedig ez most semmit sem segít. Bárkivel megtörténhet, de van megoldás: mutatjuk, mit tegyél, ha a Suzuki Vitara 2015 összes kulcsa elveszett!

Suzuki, a mi autónk. Feltéve, ha bejutsz a saját autódba és működésre tudod bírni azt. Fel se merül benned, hogy ez másképp is lehet? Egészen addig, amíg meg nem történik a baj: valahogy minden kulcsnak lába kél, és hiába állsz a kocsi mellett, sem bejutni, sem beindítani nem sikerül. Segítünk, hogy mi a megoldás – és hogyan előzheted meg a hasonló szituációkat.

 

0. lépés: a megelőzés

 

Hány kulcs van az autódhoz? Egy? Hiba. Nagy hiba. Mit fogsz csinálni, ha esetleg elveszik, vagy tönkremegy azaz egy árva kulcs? 

Ha használtan vetted, de nem kaptál pótkulcsot, azt a lehető leghamarabb pótold, amennyiben nem szeretnél kellemetlen perceket, órákat szerezni magadnak. Keress meg minket, egyeztessünk egy időpontot, és készítünk neked új kulcsot, hogy ilyenek miatt ne kelljen aggódnod. Ez az előrelátó emberek, “unalmas” megoldása, gyorsan kész, és onnantól fogva nyugodtan alhatsz.

De vannak, akik nem tanulnak mások hibáiból – és ha ezt a cikket olvasod, lehet, hogy te is közéjük tartozol. De ne aggódj, neked is tudunk segíteni, tudunk kulcsot alkotni a semmiből…

 

Kulcsmásolás kulcs nélkül – ha a Suzuki Vitara 2015 összes kulcsa elveszett

 

Ha egy kulccsal vetted, és nem csináltattál újat, vagy ha több kulcsod is volt, de rejtélyes módon egyszerre kélt lába mindnek, akkor egy kicsit nehezebb a dolog, de nem lehetetlen. Ez esetben az autód valószínűleg mozdíthatatlan, de ne aggódj, nem kell trailert hívnod. Ha tőlünk kérsz segítséget, Budapesten 1 órán belül a helyszínen vagyunk, és ott is tudunk segíteni a kulcskészítésben. 

Ez esetben a kocsi zárja lesz a nyitja mindennek, hogy a kulcsprofilt letudjuk venni. Ezen kívül még immobiliser másolás és távirányító kódolást is kell végezni. Ezért ez a művelet több időt vesz majd igénybe, de ne aggódj, nemsokára már újra a volán mögé ülhetsz, elkészül a régi-új slusszkulcsod.

Ne ess ugyanabba a hibába, mint korábban: ezúttal kérj minimum 2 új slusszkulcsot!

Mit kell tenned?

Először is nyugodj meg és tárcsázz. Bármikor. Tényleg hívhatsz miket, akár hétvégén vagy éjszaka, mindig lesz a telefon túloldalán egy hozzáértő munkatárs, akivel egyeztethetsz. Mondd el pontosan, hogy milyen típusú és évjáratú autóról van szó, és hogy mi a baj. Nem mindegy ugyanis, hogy mire készülünk amikor összepakoljuk a kiszálláshoz az eszközöket, hiszen más a helyzet, ha lába kélt a kulcsnak, és más, ha beletört a zárba. 

A másik nagyon fontos dolog, hogy egyértelműen add meg azt, hogy hol vagy te, és a Suzuki Vitara. Amikor arról beszélünk, hogy pontosan, akkor tényleg pontosan add meg, ne úgy hogy itt a Muskátli vendéglőnél a sarkon, hiszen szolgáltatásunk országos, de nem mindenhol egyformán jó a helyismeretünk…  Budapest közigazgatási határain belül 1 órán belül ott termünk nálad, az ország többi részére is kimegyünk, és segítünk!

 

Mi a teendő, ha a Suzuki Vitara kulcsai elvesztek?
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com