06 30 178-85-01 Budapest, XIV. Mogyoródi út 125. Bejelentkezés szükséges! autokulcs@autokulcsmasolas.com

Opel Astra kinyitása kulcs nélkül szakemberrel

 

Az Opel Astra már hosszú évek óta az utak állandó része lett, ami nem meglepő, hiszen megbízhatósága és kényelme miatt sokan választják ezt az autót. Azonban, ha elhagytad a kulcsaidat, és nem nyílnak az ajtói, az bizony nagyon bosszantó tud lenni. De mégis, hogy lehet megoldani az Opel Astra kinyitását kulcs nélkül? Mi már tudjuk, és szívesen segítünk!

 

Őrizd meg a csigavéred!

 

Természetesen, a legritkább esetekben maradnak teljesen higgadtak ilyenkor az Astra tulajdonosok, hiszen az elveszett kocsikulcs több okból is okot ad az aggodalomra. Sokszor ilyenkor jönnek az olyan vészmegoldások, amelyek hatására különböző házi praktikákkal próbálkozik, aminek végül szinte minden esetben rossz vége lesz, és végül a kár több lesz, mint a haszon. Pedig egy kitűnő szakember a helyszínen meg tudja oldani a gondot, ráadásul csak néhány perc alatt. Ugyanez a helyzet, ha bezártad a kocsiba a kulcsod!

 

Opel Astra kinyitása kulcs nélkül? Egy hozzáértő számára gyerekjáték!

 

Ahogy fentebb is említettük, csakis abban az esetben lehetsz biztos abban, hogy megoldódik a problémád, ha egy hozzáértő érkezik a helyszínre. Hogy miért?

  • Mert az Opel Astra (G, F) csak kulccsal záron keresztül nyithatók, így más praktikák nem vállnak be. Nekünk van az autóhoz speciális dekódoló, amivel a záron keresztül nyitjuk ki, feszegetés nélkül.
  • Mert ő tudni fogja, hogy egyrészt számít az, ha például az Opel Astrát 1995 előtt gyártották, vagy, ha már immobiliserrel, más néven indításgátlóval van felszerelve. Szintén nagyon fontos, hogy mi okozza a probléma okát, ugyanis más eljárásra van szükség abban az esetben, ha véletlenül bezártad a kulcsot, és más eszközök kellenek akkor is, ha esetleg egy elromlott zár okozza a gondokat. Ne aggódj, biztos lehetsz abban, hogy nem keletkezik sérülés a kocsidon, ugyanis mindig figyelünk arra, hogy semmilyen kár ne essen sem a fényezésen, sem pedig a kocsi ajtaján. Ha esetleg mégis valamilyen gond adódna, természetesen mi álljuk a számlát. 

 

Az internetes praktikákat érdemes kihagyni

 

Ma már számos különböző praktika kering a világhálón, amelyek mindegyike azt ígéri, hogy szakember nélkül is nyithatod a kocsidat. A helyzet azonban az, hogy minden egyes eset más, ezért szinte biztos, hogy csak rosszat teszel a különböző házi megoldásokkal. Egy ilyen próbálkozás során, ha ki is nyílnak a kérdéses ajtók, kárt tehetsz a fényezésben, tönkre teheted a zárat, megrongálhatod a kocsi elektronikáját, de megsérülhetnek az ablaküvegek is. Így tulajdonképpen ezekkel a megoldásokkal csak a pénztárcádat rövidíted meg, mást viszont nem nagyon fogsz elérni velük.

 

Inkább előzd meg a bajt!

 

Fontos, hogy semmiképpen ne hibáztasd magad, ha ilyen helyzetbe kerülsz, hiszen bárkivel előfordul, hogy a nagy sietségben nem vágja zsebre a slusszkulcsot. Azonban az ilyen esetekre, érdemes megfelelő helyen tartani egy pótkulcsot, így nem szükséges szerelőt hívni a helyszínre, csak a kulcsmásolásra lesz majd gondod. Amennyiben viszont mégis bajban vagy, érdemes már most elmentened a telefonszámunkat, így tárcsázás után csak annyi dolgod lesz, hogy egy kicsit türelemmel várj.

 

Opel Astra kinyitása kulcs nélkül
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com