06 30 178-85-01 Budapest, XIV. Mogyoródi út 125. Bejelentkezés szükséges! autokulcs@autokulcsmasolas.com

Mikor lehet szükséged Toyota kulcstanításra?

 

Leginkább akkor, ha elromlott a slusszkulcsod, elfelejtette a kódot, vagy az autónak az akkumulátora mondta be az unalmast és bikázni kellett. A kocsid kulcsai okosak, de ha megtanítod őket, hogyan legyenek azok – ezeket kell tudnod a Toyota kulcstanítás titkairól!

A mai, modern kulcsok már többek egyszerű fémlapocskánál: az autód és a hozzá tartozó slusszkulcs egy speciális chipen keresztül egyeztetik a „jelszót”, a kódot, ami alapján felismerik egymást. De mi van akkor, ha valamelyikük elfelejti? 

Javítod, vagy újat veszel?

Amikor jól jársz a javítással

Egy bizonyos árkategória alatt nem ragaszkodunk úgy a tárgyainkhoz, mint régen, és nem is kényszerülünk rá, hogy folyton foltozzuk a ruhaneműt, felszedessük a szemet a harisnyán, vagy megjavíttassuk az elromlott elektronikus mütyürt. 

De ha egy komolyabb értékű ingóságról van szó, mondjuk egy autóról, te sem feltétlenül rohannál egy újért, ugye? Jobban jársz, ha Toyota kulcstanítás szolgáltatásunkat veszed inkább igénybe, minthogy milliókat költs el egy autószalonban, vagy tízezrekért vegyél új kulcsot.

Többféle kulcstanítás lehetséges!

  • A távirányító programozása, tanítása: A régebbi Toyotának a távirányítója kézzel programozható, így otthon is elvégezhető.
  • Az immobilizer tanítására már speciális szoftver szükséges, így ez otthon nem kivitelezhető.
  • A legújabb típusoknál (kulcsnélküli indítású) a távirányító, és az immobilszer együtt programozódik szintén számítógéppel.

Mint egy restaurátor- Toyota kulcstanítás művészete

 

De miként is kell gondolnod a zárspecialistára? Ha van számítógépes program, akkor minek szakember? Egyedül nem tudod valahogy megoldani? A három kérdésre együttesen adjuk meg neked a választ: nem, nem tudod egyedül, otthonodban rögtönzött garázsműhelyben megoldani a problémát néhány youtube video és egy szerszámosláda segítségével. 

Egyrészt nincs az a kalózprogram, amivel megszerezheted a speckó szoftvert, másrészt a folyamathoz kellenek a legmodernebb, speciális céleszközök is. A zárspecialista olyan, mint egy restaurátor, az autókulcsod pedig, mint egy műalkotás. Hiába is van meg minden, ami a „restauráláshoz” szükséges, te még nem tudod teljes értékűen visszaadni az eredeti verziót, mert nincs meg hozzá a szakmai háttértudásod és megfelelő tapasztalatod. Ahogy egy restaurátor céleszközei, úgy egy zárspecialista technikai eszközei sem érnek sokat laikus kezekben. 

 

Toyota kulcstanítás: 7 érv a villámautónyitás csapata mellett

 

  1. Úgy működünk, mint egy őrangyal: a hét minden napjának minden órájában rendelkezésedre állunk
  2. Szakképzett, tapasztalt kollégáink nemzetközi tanfolyamokat végeztek el és külföldi versenyeken értek el kiemelkedő helyezéseket
  3. A legmodernebb céleszközökkel dolgozunk
  4. Precízek, pontosak, hatékonyak vagyunk a munkában
  5. Baráti áraink nem visznek a csőd szélére
  6. Szívesen válaszolunk bármilyen kérdésedre és adunk tanácsot Toyota autóddal kapcsolatban.

 

Meggyőztünk? Ha szükséged van egy szakemberre, hívj minket, ha pedig jelenleg épp nincs problémád, mentsd el a számunkat, sose tudhatod, mikor lesz rá szükséged!

Toyota kulcstanítás: Mikor lehet szükséged rá?
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com