06 30 178-85-01 Budapest, XIV. Mogyoródi út 125. Bejelentkezés szükséges! autokulcs@autokulcsmasolas.com

Mercedes W124 kulcsmásolás

 

Elveszett? Sehol sem leled? Most már tudod, hogy mindig másoltass kulcsot, amíg még teheted; mutatjuk, hogyan oldható meg a Mercedes W124 kulcsmásolás extra gyorsan!

 

Mindig legyen legalább 2 kulcsod!

 

Márk barátunk ezt saját bőrén tapasztalta meg tavaly nyáron, amikor egy igen érdekes ajándékkal megáldott telket sikerült vásárolnia. Megkértük, hogy mesélje el, hogyan tett szert arra a csodára, amivel nap mint nap látjuk a város utcáin furikázni, mire nevetgélve közölte, mennyire bánja, hogy még nem ismert minket akkor, mert bizonyára sok kellemetlenségtől kíméltük volna meg.

 

Két legyet egy csapásra

 

Akkoriban kezdtem el valami picike, vízparti telket keresgélni, amire aztán felhúzhatok egy kis házikót, hogy legyen egy saját víkendházam, ahová lejárok hétvégenként. Nem akartam mást, csak egy szép telket, egy kis saját helyet, ahol kikapcsolódhatok. Egy jó barátom küldött is néhány képet a telekről, amit kirándulás közben látott a Tisza-tónál. Megmondom őszintén, sokat nem láttam belőle, úgy benőtte a gaz, de az egyik elburjánzott bokorban megcsillant valami feketeség. Megkértem a barátomat, hogy közelítsen rá, jól látom-e, hogy egy Mercedes W124 (300d) áll magára hagyva a telken. Sejtésem hamar beigazolódott, ami egyúttal a lelkesedésemet is felcsigázta. Megpróbáltam felvenni a kapcsolatot a telek tulajdonosával, aki külföldön él már 10 éve, fogalma sem volt a rajta álló autóról, így azt sem tudja, mennyire működőképes, vagy mi a helyzet a papírjaival. Hosszas egyezkedés és vizsgálódás után megegyeztünk egy mindkettőnknek előnyös árban, amely egyaránt vonatkozott a telekre és a Mercedesre, hiszen a telek tulajdonosának csak felesleges kiadás lett volna eltakarítani onnan a romot. 

A telek birtokba vételekor első dolgom volt felmérni az autó állapotát. Nem volt olyan szörnyű, mint gondoltam, de (akkoriban még) nem is volt főnyeremény, motorikusan és külsőleg sem. Mivel olcsón szerzett jószág volt, úgy gondoltam, megéri rááldozni a pénzt és időt, így egy jó barátommal meg is beszéltük a renoválását.  Az évekkel korábban lejárt, francia okmányait a slusszkulccsal és néhány dokumentummal egy bőrfüzetbe, valamint egy szerelőkabátba csomagolva találtuk meg a sofőrülés alatt. Nem is akarjuk tudni, mi volt a távozás oka, vagy miért éppen itt rostokolt az autó éveken át. Lényeg a lényeg, hogy egyetlen darab kulcsom volt hozzá, amit gondosan cipeltem magammal hetekig, hónapokig, egyik farmerből pakolva át a másikba, hogy mindig kéznél legyen, ha a szerelő hív, hogy mehetek, szükség lenne rá. Mígnem eljött a nagy nap: az autó új életre kelt, kellett volna a kulcs, mikor kipróbáltam beletört, de szerencsére kijött a beletört darab, és úgy tűnt nem maradt benne más…

 

Így vált sürgőssé Mercedes W124 kulcsmásolás

 

Így hát elkezdődött egy újabb hosszadalmas, idegőrlő és cseppet sem pénztárcabarát folyamat: új kulcsokat kellett készíttetnem az öreglányhoz. Sok szervizt és kulcsmásolót jártam végig, és igazából több példány is készült, de egyik sem volt tökéletes – ilyen régi eszközökkel senki nem foglalkozott már.

Titeket egy barátom ajánlott, amikor már végleg kétségbe voltam esve, és legszívesebben felgyújtottam volna az egészet. Hihetetlen, hogy elsőre tökéletesen sikerült a Mercedes W124 kulcsmásolás. Ha ezt előbb tudtam volna…”

Márk története kiváló példa rá, hogy a kulcs eltörése bárkivel, még egy tapasztalt autóssal is bármikor előfordulhat: akkor is, ha tudja, mennyire kell vigyáznia az utolsó darabra. Tanulj te is Márk hibájából, másoltass kulcsot minél előbb a kocsid főkulcsáról, hogy elkerüld a kellemetlen helyzeteket! Mercedes W124 kulcsmásolásért is fordulj bátran hozzánk:)

 

Mercedes W124 kulcsmásolás
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com