06 30 178-85-01 Budapest, XIV. Mogyoródi út 125. Bejelentkezés szükséges! autokulcs@autokulcsmasolas.com

Pótoljuk a pótolhatatlant: Opel kulcs pótlás

 

Szíved csücske az autód, melyhez elvesztetted a hozzáférést? Egy büszke Opel tulajdonos vagy, aki kétségbeesett, mert azt hiszi, nincs olyan, hogy Opel kulcs pótlás? Csak hiszed, hogy ez az apró, ám oly fontos eszköz olyan kivételes, pótolhatatlan lenne – nem kell attól tartanod, hogy az autót is le kell cserélned.

 

Tudtad, hogy a cég alapítója, Adam Opel 1862. január 21-étől eleinte varrógépeket, később kerékpárokat gyártott, s csak halálát követően, fiai csatlakoztak be az autógyártásba 1899-ben? És meglehetős sikerrel, hiszen rövid időn belül Németország elsőszámú autógyártó cégévé váltak. Bizony a te autódnak történelme van: már a kezdet kezdetén is gördültek le a futószalagról a márka remekművei, és sokan megszerették, hozzád hasonlóan. 

Ez a kivételes darab kivételes bánásmódot érdemel, és te szem előtt is tartottad ezt a gondolatot. Az élet mégis úgy hozta, hogy te bárhogy is vigyáztál rá, és minden egyes tartozékára, egy óvatlan pillanatban mégis szem elől tévesztetted egyik alapvető fontosságú alkotóelemét. Persze az is lehet, hogy egyszerűen eljárt felette az idő, és azért kell pótolni, mert elvékonyodott, vagy eltörött.

De semmi pánik: az Opel kulcs pótlás gyorsan és könnyedén megoldható. Orvosold a problémát egy hozzáértő, precíz, pontos csapattal, aki betartja a szavát és akkor érkezik a helyszínre, amikor a legnagyobb szükséged van rá!

 

Az Opel kulcs pótlás menete

 

Kétféle eljárás lehetséges, ha pótolnunk kell a kulcsokat, a választás attól függ, hogy ugyanazon kulcs nyitotta-e az ajtót és működtette a gyújtáskapcsolót. Enélkül az információ nélkül szakemberünk nem tudja elkezdeni a munkát, mert teljesen más folyamatok elvégzésére van szükség az eltérő esetben. Nme mindegy, hogy egy zárat, vagy mindkettőt ki kelll szerelni…

Ha különböző, akkor mindkét zárat ki kell szerelnünk, ami plusz munka, és plusz költség is. Talán ijesztőnek tűnik, de a zárat szét is kell szedni, mert csak így tudjuk kiolvasni a kódokat.

Ha a kulcs elveszett, vagy ellopták – például kiraboltak, és a táskádban volt a kulcsod is – akkor mindenképpen további intézkedésekre lesz szükség. Ha rossz kezekbe került, akkor bonyolultabb a folyamat, hiszen te sem szeretnéd, ha a régi kulcsaiddal is be tudnák indítani az autód. Elengedhetetlen ebben az esetben igényelni a zárak átkódolását, vagy szaknyelven átlamellázását.

A gyári immobilisert is érdemes újrakódolni. Az új kulcsot a régi zárral összeboronáljuk neked: zökkenőmentesen működik majd.

Tudjuk javítani is az Opel kulcsokat, és távirányítókat, és akkor nem kell újat vásárolni…

Miért minket keress, ha Opel kulcsmásolásra van szükséged?

 

A legtöbb esetben a hozzánk forduló az ügyfél hangja hozzád hasonlóan sürgető és kétségbeesett, mert már a baj megesett, mire felhívott minket. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mennyire sokat számít az elővigyázatosság és a pótkulcs tartása. De ha nem másoltattál, és most megesett veled a baj, hát semmi pánik: megoldjuk neked így is. A mi részünkről nincs akadály.

Szerencsére az egész országban tudunk segíteni, és mi vagyunk ott a leggyorsabban helyszínen. A kiváló referenciák, a nemzetközileg elismert szakemberek, korszerű és minőségi tudásuk és eszközeik garantálják, hogy az Opel kulcs pótlása minőségi munka lesz.  

Sőt, az Opel kulcs pótlás árától se fogsz sokkot kapni, amikor megoldottuk a problémád.

Keress minket bizalommal!

 

Pótolható a pótolhatatlan: Opel kulcs pótlás

Hívj most! 06 30 178-85-01

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com