06 30 178-85-01 Budapest, XIV. Mogyoródi út 125. Bejelentkezés szükséges! autokulcs@autokulcsmasolas.com

Peugeot 307 kulcs tanítás

 

„Pótkulcs? Az meg micsoda és minek kell egy újabb haszontalan vacak? Én úgysem veszítem el a kulcsom.” Ha te is így vélekedsz, vagy éppen most jöttél rá, hogy bizony kellett volna egy ilyen, akkor a lehető legjobb helyen jársz. Leírom miért fontos a Peugeot 307 kulcs tanítása, hogyan menthet meg téged szorult helyzetedben.

 

Miért jó ha van pótkulcs?

 

A pótkulcs legnagyobb előnye, hogy azonnali segítséget jelent, ha az autókulcs elveszik, elromlik, vagy használhatatlanná válik. Biztos te is tudod, hogy ami el tud romlani, az bizony előbb, vagy utóbb el is fog. Lehet, hogy most arra gondolsz, hogy egy kulcs nem tud elromlani, főleg a szuper megbízható Peugeot 307 kisautód kulcsa, de azok az idők elmúltak már, amikor a kulcsok egyszerű fémdarabok voltak. A mai autók kulcsai sokkal bonyolultabbak, így rengeteg hibalehetőséget hordoznak magukban. Tudtad például, hogy a kulcsod kommunikál az autód számítógépével? Ha bármi miatt nem értenek szót, akkor nem jutsz el még a szervizbe sem. 

Maga a kulcs is többféle módon tud elromlani; lemerül az eleme, eltörhet a nyelve, elkophat a fém nyelv, vagy egyszerűen emlékezetkiesése is lehet. Ezekben az esetekben mind jól jön, ha van egy pótkulcsod – nem kell a kocsi mellett vesztegelned, folytathatod tovább a napodat, mintha mi sem történt volna. (Utána természetesen érdemes elhozni hozzánk az autót és a kulcsot, hogy újból összehozzuk őket.)

 

Hogyan lehet pótkulcsod, avagy hogyan másoljuk a Peugeot kulcsot

 

Ha a legjobb és legegyszerűbb megoldást keresed, akkor felkeresel engem. Munkaidőben elérhető vagyok telefonon, de ajánlatkérő űrlapunkat is használhatod. Miután megtörténik az egyeztetés, hogy pontosan milyen típusú autód van, mikor évjárat és mikorra kell a kulcs, kapsz egy időpontot, és várunk szeretettel. Fontos, hogy azzal az autóval gyere, amihez a kulcs kell, hogy össze tudjuk hangolni a kettőt!

Ha nem távirányítós a kulcs, akkor klózható, magyarul egy ikertestvére gyártható.

Ha távirányítós, akkor abból is kétféle létezik. A régebbi a merev kulcs 2 gombos távirányítóval, az újabb bicskakulcsos, ami gombnyomásra kinyílik.

A régebbiek nehezen variálhatók, mert a különálló ID 46 immobilizer chip adatot is tárol a távirányítóról, így ez csak együtt cserélhető úgy hogy mindkettő működjön is. A távirányító manuálisan tanul fel.

Az újabb fajta bicskakulcsnál a chip már egybe van a távirányító elektronikával, így az csak számítógéppel programozható az autóra.

Ha elveszítetted az összes kulcsod, vagy végképp elromlott, és ki sem tudod nyitni az autót, akkor is hívj minket bátran, hiszen helyszíni kiszállást is vállalunk az ország egész területén.

Ha még volna benned kétség…

A pótkulcs olyan, mint egy biztosítás: a nyugalmad biztosítása. Egyszeri, és minden tekintetében olcsóbb beruházás mint mondjuk egy pánikszerűen betört szélvédő javíttatása, vagy egy zárcsere. A kieső időről és Peugeot 307 autód kényszerű helyettesítéséről itt még nem is beszéltünk! Tehát ha nincs pótkulcsod, akkor mielőtt beütne a mennykő, erősen javaslom hogy csináltass egyet. Magad miatt, hogy mindig el tudj indulni, ha szeretnél.

 

Hogyan zajlik a Peugeot 307 kulcs tanítás?
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com