06 30 178-85-01 Budapest, XIV. Mogyoródi út 125. Bejelentkezés szükséges! autokulcs@autokulcsmasolas.com

Lássuk hogyan néz ki a Renault Megane kulcskártya készítés!

 

A kulcskártyával induló Renault 2018-as modellek ma már elképesztően sokféle kényelmi funkcióval vannak felvértezve, így nem kérdés, hogy hamar beleszeret az ember ezekbe a modellekbe. De mi történik, ha Renault Megane 2018 kulcskártya készítésre van szükség? 

Családi autóval is csak elegánsan

Sokan kedvelik ezt a típust, hizen elképesztően elegáns a Renault Megane 2018 vonalvezetése, miközben hihetetlen megbízható és tágas a beltere. Ideális családi autó, de üzletembereknek is nagyszerű választás, ha egy méltóságteljes autóval szeretnél megjelenni a tárgyaláson. Sokan úgy gondolják, hogy a kulcskártyával üzemelő autók esetében nagyon nehéz az indítóeszközből újat készíteni vagy pótolni az elveszettet, azonban ez a legkevésbé sem igaz. Emiatt nem érdemes lemondani a Renault Megane nyújtotta kényelemről és komfortról, így most megmutatjuk, hogy miként is zajlik ez a művelet pontosan és mit érdemes tudni a témában!

Mi is az az indítókártya?

Az indítókártya egy olyan nyitó-és indítóeszköz, amely esetében egy speciális, műanyag burokba van zárva a kulcsrendszer. Lényegében úgy fest, mint egy kártya, innen is kapta a nevét. Kinézete ellenére, pontosan úgy működik, akár a slusszkulcs, felszerelve nyitó- és zárógombbal, valamint az immobiliser-rel kommunikáló chippel. Enélkül az autó el sem indul. Abban az esetben, ha az elem lemerülne, a kártyában található egy kis pótkulcs, ami mechanikusan képes vezérelni a zárat. A kulcskártya keyless go funkciós, ami azt jelenti, hogyha megközelíted a kocsit, akkor nyitja az autót, már csak a kilincset kell meghúznod. Maradhat zsebben a kártya, és gombnyomásra indul az autó.

 

Renault Megane kulcskártya programozás

Mi történik, ha Renault Megane kulcskártya másolásra van szükség?

Tulajdonképpen ebben az esetben is nagyon hasonlóan zajlik minden, mint amikor egy hagyományos immobiliser-es kulcsot kell elkészíteni. Szükség van hozzá a szóban forgó járműre, a megfelelő szoftverre és némi szakértelemre, de ezek birtokában gyorsan megoldható, hogy egy új, az autóddal gond nélkül kommunikáló kulcskártya készüljön. A számítógéppel kiolvassuk azt autó D- Flasch tartalmát, és a pin kódot, majd egy dealer kulcsot generálva feltanítjuk az új kártyát.

Érdemes megelőzni a bajt!

Akárcsak a kulcsok esetében, nem árt, ha az indítókártyából is kettő van, hiszen óhatatlan, hogy az egyik váratlanul elveszik vagy meghibásodik, ez pedig sosem jöhet jókor. Jellemzően, ha használtan veszed az autódat, gyakori eset, hogy csupán egyetlen indítókártyát kap a friss tulajdonos, így a legkisebb malőr is komoly bonyodalmakhoz vezethet. Nem beszélve arról, hogy ezek a kártyák műanyagból készülnek, zsebre rakva pedig ide-oda hajlanak, ez pedig hosszú távon szinte biztos, hogy meghibásodáshoz vezet. Nem kérdés, hogy a kellemetlenségek elkerülése érdekében, mindenképpen szükség van egy plusz indítókártyára. Az azonban teljesen biztos, hogy akár egy új kártya készítéséről, akár egy biztonságérzetet nyújtó pótlásról van szó, mindenképpen szakemberhez kell fordulni ezzel kapcsolatban, aki gyorsan és precízen készíti el az új indító szerkezetet a Renault Megane 2018-as modellhez.

Ha ezek alapján megszületett benned a döntés, hogy szeretnél plusz egy indítókártyát a Renault Megane autódhoz, akkor nincs más dolgod, mint felkeresni minket, mi pedig garantáljuk a precíz, és költségkímélő megoldást mindenki számára.

 

Renault Megane kulcskártya készítés

Hívj most! 06 30 178-85-01

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com