06 30 178-85-01 Budapest, XIV. Mogyoródi út 125. Bejelentkezés szükséges! autokulcs@autokulcsmasolas.com

Renault Laguna kulcskártya készítés

 

A franciák rajongása a szép és kényelmes dolgok iránt az autógyártásra is igazán jellemző. A minőségből nem adnak alább, miközben sokak számára gyártanak elérhető árú, minőségi autókat. A Renault Laguna az egyik legkedveltebb típusa a márkának, ezt bizonyítja a világszerte magas eladási szám is. Sokak számára oldja meg a hétköznapi közlekedést, így bárkivel előfordulhat, hogy Renault Laguna kulcskártya készítésre van szüksége.

 

Mi is az a kulcskártya?

 

Régebben a zárak mechanikailag működtek, ami annyit jelentett, hogy egy egyedi fogazatú kulcs segítségével a zárban található lamellákat elmozdítottuk és a zár kinyílt. Ennek a technológiának számos előnye van, például, hogy működése nem függ sem áramforrástól, sem egyéb technikai dolgoktól, így egy megbízható, és kiszámíthatóan működő zárrendszerről beszéltünk. 

Hátránya azonban, hogy különösen ki van téve a különféle külső behatásoknak, mint az időjárás, az ütés, a szennyeződés okozta károsodás. Ahogy fejlődött az autóipar, és egyre inkább előtérbe került az automatizáció és a modern megoldások iránti igény, egy ilyen típusú, mechanikailag működő zár úgy lett egyre elavultabb.

Az egyik megoldást a kulcskártya jelentette, amely nem csupán a zárakat képes működtetni, hanem az indításért is felel, így egyetlen eszközzel sokoldalúan vezérelheted autódat. A kulcskártya elektronikus működése számos probléma megoldását jelentette, mint a télen befagyott zárak, vagy az elkopott zárszerkezet. Ugyanakkor az új fejlesztéssel új típusú szervizelés is szükségessé vált.

 

Mikor lehet szükség Renault Laguna kulcskártya készítésre?

 

Sajnos ez nem is olyan ritkán, mint gondolnád. Néha a baj egészen könnyen megesik, és ilyenkor mindenki a lehető leggyorsabb, és legjobb ár-érték arányú szolgáltatást szeretné megtalálni.

De nézzük, mikor lehet minderre szükség? 

Véglegesen károsult a kártya

Egy véletlen baleset következtében előfordulhat, hogy a Renault Laguna kulcskártya úgy megsérül, hogy annak javítása lehetetlen. Ez lehet egy esés, vagy taposás következtében kialakult törés – ilyenkor sokszor csak a csere az egyetlen megoldás. Sajnos ezeknek a műanyag házas kulcskártyáknak a sérülékenysége megnőtt, hiszen zsebre rakva könnyen hajlik, és maga az elektronikai panel belül sérül. A legtöbbször több alkatrész cserére szorul, hiszen vagy nem indítja az autót, vagy nem működik a távirányító része. Ezek javíthatósága csak a szétszerelés után derül ki, de ált. a végén hasonló árban jön ki, mint egy új kártya.

Elveszett, vagy ellopott kulcs

A lopást még a legmodernebb kulcskártya sem tudja megelőzni. Elég csupán egyetlen óvatlan pillanat, amikor kicsempészik táskádból a kulcsot, vagy legrosszabb esetben a zsebedből kicsúszik, és már meg is van a baj. A kulcs viszont nincs.

Máshol felejtett kulcs, pótkulcs gyártása

Azt hiszem mindenkivel előfordult már legalább egyszer az életében, hogy a rohanás közepette valahol ott felejtette slusszkulcsát, vagy kulcskártyáját. Ezeket a kellemetlen pillanatokat könnyen megelőzheted, ha pótkártyát készíttetsz, amit ilyen esetekben egy biztonságos helyen megtalálhat. 

Renault Laguna kulcskártya készítés

Megbízható, gyors, és minőségi szakembert keresel Renault Laguna kulcskártya készítésre? Akkor jó helyen jársz – az autokulcsmásolas.com-nál csak minőségi gyári alkatrészekkel dolgozunk, különösen nagy figyelmet szentelve a minőségi munkára. Árainkat ügyfeleink igényeihez szabottan alakítjuk ki, hogy a prémium szolgáltatásunk ne a pénztárcádban, hanem munkánk magas színvonalú teljesítésében nyilvánuljon meg!

A művelethez mindenképpen szükséges az autó, és minden működő kártyája.

Először egy speciális számítógéppel történik az autókulcs programozás, ilyenkor minden működő kártyát újra kell tanítani. Ezután már beindul az autó, és működik a távirányító is.

Magában a kártyában található egy vészkulcs. Ez egy kis kulcs, amit a vezető oldali ajtóban található kulcslyukba téve mechanikusan nyitható az ajtó. Ez akkor jön jól, ha lemerül az autó akkumulátora, vagy a Renault kulcskártya távirányítója nem működik. Ezt a kis kulcsot is lemásoljuk, és így lesz teljes a Renault kulcsmásolás.

Az egész művelet kb. 30 perc.

Ha pót-kulcskártyára van szükséged, vagy elvesztetted az eredetit és újat szeretnél, hívj minket és egyeztessünk időpontot!

 

Renault Laguna kulcskártya készítés

Hívj most! 06 30 178-85-01

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com