06 30 178-85-01 Budapest, XIV. Mogyoródi út 125. Bejelentkezés szükséges! autokulcs@autokulcsmasolas.com

Mihez kezdj, ha a Suzuki Celerio 2016 távirányítója nem működik?

 

Bár nem régi autó a Suzuki Celerio 2016 – ból, de ennek is elromolhat a távirányítója, nem működik, nem nyitja az ajtókat…

 

Ezért is jó a pótkulcs

 

Ha bármi történik az eredetivel, akkor csak elő kell kapnod a kéznél lévő pótkulcsot, vagy pótkulcsok egyikét, és már élheted is tovább az életed. Ha ránk hallgatsz, 3 a magyar igazság. Jó, ha rögtön van három kulcsod is, melyek közül egyet otthon, kettőt kéznél tartasz. Ez esetben, ha bármi érné az egyiket, még mindig kettő van belőle. Ha pedig többen is használjátok az autót, akkor érdemes annyi Suzuki Celerio 2016 távirányítós pótkulcsot készíttetni, ahányan vagytok a családban. 

Ha a kulcsod elveszett és ellopták, akkor sose használd sokáig a pótkulcsot! Maximum arra az időre, míg begurulsz a szervizbe és újat készíttetsz. Ilyenkor egy új, egyedi kódot kapsz a kulcshoz és az autódhoz, ami így elfelejti a régi kódot, és ha illetéktelen kezekbe is kerül a kulcs, attól még az autód az új kóddal biztonságban van.

 

Jó de mi történt a távirányítóval?

 

Ha a távirányító nem megy, akkor első körben egy elemcsere segíthet. Ha az se, akkor van gond, ugyanis ennél az autókulcsnál az Immobilizer chip magán a távirányító áramkörén van rajta, így együtt cserélhető, vagy készíthető új.

 

Suzuki Celerio 2016 távirányítós pótkulcs készítés 7 lépésben

 

Ha pótkulcsra van szükséged keress egy jó zárszakértő céget: hívd például a villlámautónyitást.

  1. Egyeztess velünk telefonon: pontosan mondd el mi a helyzet, mire van szükséged, milyen autód van! Az autód típusa ugyanis meghatározza azt, hogy milyen módon tudjuk számodra biztositani a szolgáltatást! AZ ID47 Transponder chippel rendelkező autó ugyanis – mint amilyen neked is van – speciális eljárást kíván. 
  2. Szedd össze az autó papírjait: legyenek nálad a megfelelő dokumentumok, amelyekkel igazolod, hogy tiéd az autó, vagy te vagy a használója, és jogosan igényelsz pótkulcsot. Csak ezek bemutatásával tudunk neked segíteni. A te érdeked és a te biztonságod is szolgálja ez: nem bizalmi kérdésről, hanem a hatályban lévő előírások betartásáról van szó, illetve ezzel biztosítjuk a te, és minden ügyfelünk biztonságát. 
  3. Ezután gyere el a megadott címre.
  4. Add át kollégánknak az autód, és mutasd be az érvényes iratokat!
  5. A szakember elvégzi a munkát. Ha a kulcspengének nincs baja, nem kopott, és a házból se tört ki, akkor azt nem kell pótolni, nincs szükség a Suzuki kulcsmásolásra, maradhat. Csak a távirányítót cseréljük. A Suzuki Celerio 2016 távirányító esetén szükséges a számitógépes programozás, mivel a kulcs ID47 immobilizer chipet tartalmaz. Ezért semmi alternatív megoldással nem éri meg kísérletezni, csakis a szakember végezheti el.
  6. Tesztelj, és ha minden klappol, egyenlíts ki a számlát.
  7. Mentsd el a számunk: rutinellenőrzésre és váratlan helyzetekre egy Suzuki Celerio 2016 esetében még máskor is jól jöhet!

 

A Suzuki Celerio távirányítós pótkulcs készítése mellett bármilyen más, zárral kapcsolatos problémát meg tudunk oldani és ha kérdésed van, szívesen válaszolunk. 

Suzuki Celerio 2016 nem működő távirányító
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com