06 30 178-85-01 Budapest, XIV. Mogyoródi út 125. Bejelentkezés szükséges! autokulcs@autokulcsmasolas.com

Autó távirányító javítás, ha nem működik

 

Mi az, ami egy rohanós reggelen jobb lenne, ha nem történne meg? Ha mész ki sietve az autódhoz, ám azt tapasztalod, hogy nem működik a kulcsa. Hát már csak ez hiányzott, igaz? Ha sürgős autó távirányító javítás kellene, akkor a mi csapatunk jelenti a megoldást!

 

Mi miatt romolhat el az autó távirányítója?

 

Nem is gondolnád, mennyi minden okozhatja az autó kulcsának meghibásodását. Kezdjük például a mindennapi használat okozta károsodással – minden, amit gyakran használunk, az egy idő után elkopik, elromlik, ez alól az autókulcs sem kivétel. 

Károsodás viszont nem csupán az idő múlásával történhet, hanem egy véletlen baleset folytán is. Például ha leejted a kulcsot, és a benne lévő chip elmozdul a helyéről, vagy az elem megrongálódik, vagy esetleg maga a kulcsház szenved valamilyen szintű károsodást. És természetesen mindig akkor hibásodnak meg a dolgok, amikor a legkevésbé van rá időnk vagy lehetőségünk, hogy elmenjünk valahová megjavíttatni. Ezért jó, ha a tarsolyunkban van valakinek az elérhetősége, aki biztosan ki fog húzni a szorult helyzetből.

 

Ki tud segíteni az autó távirányító javításában?

 

Ha bármilyen probléma merülne fel az autód kulcsával, a legfontosabb, hogy legyen nálad a mi számunk. Csapatunk az autók ajtajának nyitására és kulcsának javítására specializálódott. Több éves szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezünk és a legkorszerűbb felszerelést használjuk, hogy minél gyorsabban és minél szakszerűbben javítsuk meg a kocsid kulcsát. Sőt, akár helyszínre is kimegyünk, ha sürgős segítségre lenne szükséged.

Nem érdemes egyénileg próbálkozni, mert a költség akár a többszöröse is lehet…

 

Hogyan javítjuk meg az autód távirányítóját?

 

Az a problémától függ. 

  1. Amennyiben a kulcsház rongálódott meg, azt kicseréljük egy pontosan ugyanolyanra.
  2. Ha az elem merült le, akkor a dolgunk egyszerű – csak teszünk bele egy új elemet
  3. Ha a chip rongálódott meg, ott már bonyolódik a helyzet. De ne aggódj, ezt is meg tudjuk oldani. Felszerelésünkkel felmérjük, miért nem működik a chip, és újraprogramozzuk, vagy akár ki is cseréljük egy újra.

 

Bármelyik helyzet is áll fent, abban biztos lehetsz, hogy a mi csapatunk szakszerű és gyors segítséget fog neked nyújtani. Budapest területén belül akár egy órán belül is kimegyünk hozzád a helyszínre, ha sürgős bajról van szó. Ha kevésbé sürgős, akkor csak kérj egy időpontot kollégánktól, és gyere be a műhelyünkbe. Nem csupán, hogy gyors és kiváló kiszolgálásban lesz részed, de abban is biztos lehetsz, hogy sokkal olcsóbban dolgozunk, mintha egy márkaszerviz szolgáltatásait vennéd igénybe.

Vagyis mi a dolgod? Készülj fel a váratlan helyzetekre, mentsd el a számunkat, hogy bármi is történjen az autód távirányítójával, te ne maradj a pácban!

 

Autó távirányító javítás reggel is!
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com