Autókulcs klónozás

Autókulcs klónozás, másolás

Mit jelent az autókulcs klónozása?

Az autókulcs klónozás akkor lehetséges, ha van egy meglevő gyári vagy másolt kocsi kulcsod, és azt klónozzuk/másoljuk le, vagyis nem kell teljesen újat gyártani. Ez jóval egyszerűbb, gyorsabb és tegyük hozzá olcsóbb is, mintha teljesen új kulcsot kellene készítenünk.

Az ilyen típusú autókulcs klónozáshoz a legtöbb esetben nincs szükség arra, hogy az autó is jelen legyen. Ezek miatt a másolás általában 20 percet sem vesz igénybe, csupán az eredeti autókulcsra vagy pótkulcsra van szükségünk.

Autókulcs klónozása

Ez azt jelenti, hogy Önnek már van egy működő autó, vagy kocsikulcsa, így nem kell újat gyártani, hanem a régit le lehet másolni.

Az autókulcs mindhárom gyári funkciója lemásolható:

  • Kulcsprofil
  • Távirányító
  • Immobilizer

 

Azt tudni kell, hogy csak akkor klónozhatók a funkciók, ha a másolandó kulcsban is benne voltak, mert sokszor kapnak olyan kulcsot a használt autót vevők, pl. ami csak a kocsiajtót nyitja.

Ha elvesztetted az autókulcsot és jelenleg egyetlen kulccsal sem rendelkezel, akkor neked teljesen új autókulcsot kell készíteni. Ez kicsit tovább tart és költségesebb is, de megoldható, kattints az autókulcs másolás tudnivalóira.

Klónozhatók csak az egyes funkciók, vagy csak egyben lehetséges?

Tény, hogy a legdrágább a teljes funkciójú kulcs, de megoldható, hogy csak rész funkciója legyen, pl. csak az ajtót nyissa…

Az autókulcs klónozás ára: 10.000 Ft- tól

Keressen bátran!

06 20 575-15-95 

 
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com