06 30 178-85-01 Budapest, XIV. Mogyoródi út 125. Bejelentkezés szükséges! autokulcs@autokulcsmasolas.com

Autókulcs javítás – SOS helyzetekben is

 

Hogy még az autókulcs is elromolhat egyszer? Talán most szembesülsz vele, hogy bizony lehetséges, és ott állsz meglőve egy fizetős parkoló csücskében? Ha ketyeg az óra, neked meg egy tuti megoldás kell autókulcs javítás terén, a lehető leggyorsabban, íme a cikkünk, amiben segítünk!

 

Pont, mint a filmeken

 

Ha máshonnan nem, hát a moziból biztos te is számos formáját ismered annak a rémálomnak, amikor egy kiélezett szituációban nem nyílik az autó ajtaja. A hős feszegeti, rángatja, te meg markolod a széked karfáját, hogy vajon az utolsó pillanatban sikeresen eliszkolhat e az üldözői elől, vagy ott leli a vég, s így a maradék játékidőben mindenki azon lesz, hogy megtorolja egy beragadt autóajtó, vagy egy meghibásodott kocsikulcs miatt bekövetkező tragédiát. Az életben persze nem mindig élet-halál kérdése egy ilyen szitu, de legalább annyira fontos, hogy minél hamarabb túllendülhess a problémán.

 

Beadta a kocsikulcs a kulcsot egy fizetős parkolóban – mit tegyek?

 

Az idő pénz, és ezt bizony a saját bőrödön is megtapasztalhatod, ha egy fizetős autóparkolóban ragadtál. Ebben az esetben kétszeresen is megéri minket riasztanod, mert hírhedten mi vagyunk az egyik leggyorsabbak az országban.

Ha Budapesten akadt problémád, egy órán belül ott terem egyik kiváló mesterünk, és olyan gondos szakértelemmel és sebességgel oldja meg a gondot, hogy te nem fogsz tudni mást tenni, mint csak pislogni a döbbenettől. 

Az ilyen helyzetek miatt is elengedhetetlen, hogy autód papírjait mindig magaddal hord. A megbízhatóságunk egyik alappillérje az, hogy soha nem dolgozunk anélkül, hogy ellenőriztük volna azokat. Fontos nekünk, hogy tudjuk, a telefonáló valóban bajban van, és nem egy csúnya átverésre, vagy lopásra készül. Ha a legfontosabb megvan, ott a helyszínen, a megfelelő technikai eszközök segítségével gyorsan el is végzi a szükséges munkát, és amint intéztétek a számlát, te mehetsz is a dolgodra.

 

Hogyan történik az autókulcs javítása?

 

Műhelyünkben eljössz a kulcssal, és kicseréljük a sérült nyomógombokat, kulcsházat, vagy pótoljuk a kiesett immobilizer chipet.

Ha nem ragaszkodsz a veterán kocsikhoz, akkor szinte biztos, hogy neked is immobilizeres autód van. Ez a biztosíték arra, hogy az autód nem nagyon tudja elkötni senki, hiszen a kocsiban van egy beépített chip, ami a kulccsal közvetlen kapcsolatot létesít, azaz ez nyitja az autót. Ha meghibásodott, akkor nem kell pánikolni, szinte 100 százalék, hogy teljesen újrahangolható a rendszer. A programozás lényege, hogy egy „személyre szabott” kulcs jön létre, mely kizárólag a te autódat tudja majd kinyitni és beindítani. Ne hívd a vontatót, ne feszegesd az ajtót, ha autókulcs javításra van szükség, keress minket!

Mi történik tehát a parkolóban? A programozó szakemberünk egy kábellel ráköti az autódat egy számítógépre, majd egy speciális program segítségével rendezi a kulcs és a hozzá tartozó autó viszonyát. 

Meggyőztünk? Az ország bármely pontján válaszd Szabó Dénes csapatát, profin, pénztárca kímélően, lelkiismeretesen, és a lehetőségekhez mérten a leggyorsabban igyekszünk orvosolni a problémát! Számos más esetben is tudunk segíteni neked, nincs menthetetlen szituáció: hívj minket nyugodtan, ha a kulcsod megrongálódott, eltört, vagy elveszett!

Mindegy, hogyan zárult be – mi zúzás nélkül kinyitjuk neked!

Autókulcs javítás – A Mester ezerrel rendel

Hívj most! 06 30 178-85-01

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com