06 30 178-85-01 Budapest, XIV. Mogyoródi út 125. Bejelentkezés szükséges! autokulcs@autokulcsmasolas.com

Motorkulcs másolás Budapesten

 

Motorkulcs másolás

Budapesten rövid időn belül, Zuglóban! Sima, és chipes, immobilizeres motorkulcs készítés!

Hívj! 06301788501

Ha minden kulcsod elveszett, a helyszínre is kimegyünk!

Segítünk, ha

 • Eltörött vagy elkopott a motorkulcsod
 • Elveszett, vagy ellopták a kulcsodat és nem indul a motorod
 • Másolatra van szükséged a slusszkulcsból

 

A legtöbb motorkulcs klasszikus, „analóg” eszköz, a másolása ezért egyszerű feladatnak tűnik, amivel egy egyszerű kulcsmásoló is megbirkózik. Ám ha az eredeti kulcs elkopott, elveszett, vagy modern, immobilizeres motorod van, akkor már bonyolultabb a helyzet!

Ha most ott állsz a motorod mellett, és nem tudod beindítani, nem nyílik a kormányzár, vagy ha SOS másolatra lenne szükséged a kulcsból, akkor most azonnal hívd a számom: 06 30 178-85-01

Ha a probléma nem ennyire égető, akkor olvasd tovább az oldalt, és megtudhatsz néhány érdekességet a motorkulcsok másolásáról.

 

Motorkulcs másolása hagyományos kulcsok esetén

 

Az autóknál már 1995 óta kötelező beépíteni az immobilisert, a motoroknál azonban nincs ilyen szabályozás, ezért többségében hagyományos, egyszerű kulccsal indíthatod a motorkerékpárodat. Ez azt jelenti, hogy egy sima, egyszerű, mezei kulcsmásoló is tud neked másolatot készíteni, feltéve, ha az eredeti kulcsod hibátlan állapotban a birtokodban van.

Ha elkopott, eltört, elvékonyodott, akkor már komolyabb precíziós feladat a motorkulcs másolása, érdemes inkább profi segítséget kérned. Akár törött kulcsról is tudunk tökéletes másolatot készíteni, ha minden darabja megvan!

Szintén nehezebb a dolog, ha egyetlen kulcsod volt a motorodhoz: ez esetben ki kell szerelned a gyújtáskapcsolót, elhoznod hozzánk, és ez alapján tudunk neked új kulcsot készíteni. Kérj egyből kettőt, nehogy megint hasonlóan járj!

Bizonyos típusoknál, mint például a máig népszerű Suzuki DR-Z 400, az önindító és a kormányzár két külön szerkezet, és ha egy kulcscsomón volt az összes kulcsod, amit elhagytál, akkor mindkét zárra szükségünk lesz az új kulcs készítéséhez.
Ha nem értesz ezek kiszereléséhez, vagy nem akarsz vele vesződni, akkor a helyszínre is kimegyünk, és elvégezzük neked az egész műveletet.

 

Ha immobiliseres motorkulcsod van

 

Vannak olyan motorkerékpárok, amiket gyárilag felszereltek immobiliserrel, azaz indításgátlóval, hogy megnehezítsék a motortolvajok dolgát. Ilyen esetekben a motorkulcs másolása is komolyabb feladat, hiszen nem elég magát a kulcsszárat lemásolni, az immobiliser chipet is fel kell programozni. Ekkor fontos, hogy azzal a motorral érkezz, amihez a kulcsot szeretnéd, hogy össze tudjuk hangolni a kettőt!

Ehhez szükség lesz a motorodra, a régi és/vagy az új kulcsra, egy speciális kábelre, egy laptopra, a rajta lévő szoftverekkel – valamint egy profira, aki mindezt kezelni tudja. Fontos, hogy ne állj neki a neten található leírások alapján a programozásnak, hiszen ha bármit elrontasz, akkor sokkal többe fog kerülni a javítás! Hozd el inkább hozzánk, és bízd ránk a motorkulcsok programozását, akár új kulcsról, akár a régi másolatáról van szó. Villámgyorsan, profin elvégezzük a feladatot, addig pedig meghívunk egy kávéra a kényelmesen kialakított várónkban.

Ha egy kulcsod sincs, ezért indíthatlan a motor, akkor pedig szólj nekünk, kimegyünk a helyszínre, és ott készítjük el az új slusszkulcsodat.

Ha a kulcsod elveszett, vagy ellopták, akkor szükség lehet az eredeti letiltására és a zár átlamellázására is, hogy az eredeti kulccsal ne lophassák el a motorodat!

Hívj most, és egyeztessünk időpontot: 06 30 178-85-01

 

Miért válaszd a Villámautó csapatát, ha motorkulcs másolásra van szükséged?

 

 • Profi csapatunk minden motormárkát és évjáratot ismer
 • Pályafutásunk alatt több ezer autó- és motorzárral, illetve slusszkulccsal kapcsolatos problémát oldottunk már meg
 • Gyorsan és profin dolgozunk…
 • …ráadásul az áraink is kedvezőbbek a márkaszervizeknél!
 • Előre időpontot egyeztetünk, mikor hozhatod a motort, így azonnal neki tudunk kezdeni a feladatnak
 • Kényelmes várótermünkben meghívunk egy kávéra, leteheted a bukósisakot, kabátot
 • Ha a motorod mozdíthatatlan, vagy minden kulcsod elveszett, a helyszínre is kimegyünk
 • A motorkulcsok másolása mellett a zárnyitáshoz, javításhoz, új kulcsok készítéséhez is értünk
 • Online számlázás
 • Bankkártyás fizetési lehetőség

 

Hogy gyorsíthatod fel még jobban a folyamatot?

 

Sokat segítesz, ha a telefonban elmondod, hogy milyen típus, milyen évjárat, és mi is pontosan a feladat: új kulcsot kell készíteni, a régit lemásolni, vagy esetleg valami probléma van a kulcsoddal, amit javítani kell? Minél részletesebben elmondasz mindent, annál biztosabb, hogy felkészülten várunk.

Fontos, hogy azzal az autóval gyere, amihez a kulcsot szeretnéd, mert „össze kell tanítani” a kettőt a programozás során!

 

Mit tegyél, ha nem tudsz eljönni hozzánk?

 

Ha az összes kulcsod elveszett, elromlott, ellopták, lemerült az akksi, rossz a zár, vagy más ok miatt nem tudod használni az autót, akkor is hívj minket nyugodtan. Magyarország egész területén, bárhova kimegyünk, és ott a helyszínen is tudunk segíteni! 

Gyors zárnyitás után megjavítjuk, elkészítjük, lemásoljuk, vagyis megteszünk mindent annak érdekében, hogy minél hamarabb folytathasd utadat.

Mentsd el a számunkat már most, és nem kell aggódnod a motorkulcsok programozása miatt:

06 30 178-85-01

 

Motorkulcs másolás
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com