06 30 178-85-01 Budapest, XIV. Mogyoródi út 125. Bejelentkezés szükséges! autokulcs@autokulcsmasolas.com

Kocsikulcs másolás kisokos

 

Eltűnt, megsérült, vagy kevesled? A kocsikulcs másolás az egyik leghétköznapibb szolgáltatás, hiszen, aki emberből van, úton-útfélen elhagy ezt-azt. Mutatjuk, mire készülj!

Persze, autókulcs másolásra nem csak akkor van szükség, ha valami rossz történt. Használt gépjármű vásárlásakor – főleg, ha már régi darabról van szó – gyakori, hogy a gyári két kulcs helyett mindössze egyet kapunk. Miért érdemes már aznap másoltatni? A legtöbbször nem is illik a zárba az autóhoz való kulcs, vagy távirányító, sőt nem is indul vele az autó.

 

Az autókulcs másolás okai

 

Folyton változó, rohanó világban élünk, ami előnyei mellett sajnos a hibázás lehetőségeit is nagyban növeli. Hányszor fordult már elő veled, hogy épp, amint leülnél egy jól megérdemelt kávéra a kedvenc helyeden, már csörög is a telefonod, hogy máshol várnak rád?

Hányszor indult már sürgős telefonhívással a reggeled, amikor gyorsan magadra kaptál néhány ruhadarabot, és kapkodva tömted a zsebeidbe a legfontosabb kellékeidet? Velünk mindkettő számtalanszor megesett már az évek alatt, éppen ezért tudjuk, hogy a kávézóban elég egy túl szűk farmer, amelynek a zsebéből észrevétlen csusszan ki a slusszkulcs. Vagy a reggeli kapkodásban könnyű hibázni – rossz nadrágot/kabátot húzni, kifelejteni ezt-azt a mindennapi kacatok listájából. Éppen ezért tudjuk, tapasztaltuk, hogy egyetlen kulcs egyszerűen nem elég egy autóhoz. Minimum kettő, de a legjobb, ha három is akad.

 

Miért másoltass kocsikulcsot?

 

Előfordulhat, hogy elhagyod valahol a nálad lévő darabot, de általában a baj nem jár egyedül. Az általános tapasztalat az, hogy akkor hagyjuk el, vagy megy tönkre a kocsikulcsunk, amikor éppen autóval vagyunk, és sietnénk valahová. 

Ezt a problémát könnyedén kiküszöbölheted, ha tartasz egy fix kulcsot például a munkahelyeden, vagy a párodnál, esetleg még a szüleidnél is, amennyiben elég közel laknak a mindennapjaid során gyakran látogatott helyekhez. Így bármikor is üt be a baj, te még mobilis leszel, az óvintézkedéseket pedig ráérsz megtenni. Arról nem is beszélve, hogy ha minden kulcsa elveszett a kocsinak, akkor akár a dupláját is kifizetheted ezért…

 

Hova fordulj kocsikulcs másolásért?

 

A kulcsmásolás is többrétű dolog, mint minden, ami a gépjárművekhez köthető. Hiszen fontos tényező az autó márkája, típusa, évjárata, hogy immobilizeres- e a kulcs, vagy egy bicskakulcsot kell lemásolni stb.

Akkor tudhatod, hogy jó helyen jársz, ha ezeket a kérdéseket már a telefonban megkapod, amikor a nyitvatartásról vagy a szolgáltatás felől érdeklődsz. A jó kulcsmásoló szakember minőségi munkát ad ki a kezéből, ami éppen olyan lesz, mintha csak az eredeti kocsikulcsot klónozta volna, hiszen mindehhez megvannak a megfelelő, magas minőségű eszközei, valamint beszállítói kapcsolatai.

 

Miért válassz minket?

 

Ha kocsikulcs másolásra van szükséged, keress minket bátran, hiszen nem csak minőségi, de gyors munkára is számíthatsz tőlünk, és még várakozni sem kell. Tudjuk, hogy az idő sokszor pénz, és egyikből sem áll korlátlan mennyiség a rendelkezésünkre. Mindemellett garanciát vállalunk a tőlünk elvitt pótkulcsok minőségére, sőt, arra is, hogy a másolás során a fő kulcs sem sérül.

 

Kocsikulcs másolás kisokos

Hívj most! 06 30 178-85-01

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com