Autókulcs programozása, avagy a kulcs programozása

 

Nem reagál az autód a kulcsra, de nem tudsz munkaidőben eljutni a márkaszervizbe egy új kulcsért?

Aggódsz, hogyan fogsz így hazamenni a munkahelyedről, ha az autód kinyílni sem hajlandó?

Ne aggódj, már erre is van megoldás!

 

Az autókulcs programozására akkor van szükség, ha a távirányító nem nyitja az ajtót, vagy ha az autókulcs nem indítja az immobilizeres autót. Ez gyakorlatilag bárhol, bármikor és bárkivel előfordulhat, ugyanolyan eséllyel, mint hogy bezárja az autóba a kulcsát, vagy éppen elhagyja azt. Ezek mind az autós élet velejárói. De mit lehet tenni ilyen esetben?

 

Ha az autó elfelejtette a távirányító kódját

 

Ebben az esetben szükség lesz az autóra és egy olyan kulcsra is, amivel még működött az autó. Legyen ez akár pótkulcs, akár egy régebbi kulcs, amit valamilyen oknál fogva már nem használsz.

A bicskakulcsok, a távkapcsolós kulcsok, valamint az ún. „okoskulcsok” mind újra taníthatók egy korábbi mintára egy szakember és egy professzionális berendezés segítségével. Ez a berendezés segít abban, hogy ne neked kelljen a márkaszervizbe elmenni, olcsóbb, és gyorsabb is.

 

Az immobilizeres autók kulcsaihoz általában tartozik egy PIN kód is, de semmi baj nincs, ha ezt nem tudod fejből – ez a kis készülék ugyanis folyamatosan frissítve van, így a legújabb autók kulcsainak PIN kódját is könnyen beazonosítja, hogy a lehető leghamarabb tudjon rajtad segíteni.

Ha egyáltalán, semmilyen működő kulcsod nincs, csak az az egy van a kezedben, amit most éppen nem akar felismerni az autód, akkor is hívj nyugodtan – a dolog így egy kicsit bonyolultabb ugyan, de meg tudjuk oldani.

 

Ha új kulcsot kértél, de az autód még nem ismeri

 

Vannak olyan autók, amelyeknél mechanikusan, egy záron keresztüli kombinációval lehet betanítani az új kulcsot, illetve újra tanítani a régit, de ez csak a távirányítókra igaz. Ez a mechanikus zárkombináció minden márkánál, minden típusnál különbözik, de egyes autótípusoké elérhető a különböző márkaszervizek oldalán is.

Abban az esetben, ha a te autótípusodhoz nem találsz ilyen kombinációt, vagy csak nem érzel elég magabiztosságot a végrehajtásához, telefonálj nekünk, add meg az autód márkáját, típusát és évjáratát, szakemberünk pedig házhoz megy, és elvégzi neked a kulcsok betanítását vagy újraprogramozását.

 

Minden kulcsprogramozás előtt meg kell bizonyosodnunk róla, hogy a gépjármű a te tulajdonodban van, ezért kérünk, a telefonos adategyeztetést követően készítsd elő az autó forgalmiját, illetve a saját személyazonosságodat igazoló irataidat, hogy a lehető leghamarabb tudjunk neked segíteni – és a délutáni nagybevásárlást már ismét az autóddal intézhesd!

 

Szabó Dénes

Autókulcs másoló specialista

Autókulcs másolással, klónozással foglalkozom, segítek akár elveszett autókulcs esetén is.
Autótávirányítók tanítása, programozása, javítása.
Akár bezárt autódat is sérülés nélkül nyitom ki!
Call Now Button
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com