06 30 178-85-01 Budapest, XIV. Mogyoródi út 125. Bejelentkezés szükséges! autokulcs@autokulcsmasolas.com

Autó pótkulcs – volt, nincs, legyen!

 

Vannak olyan dolgok, amik nélkül az ember sosem indul el otthonról. Ilyen a lakáskulcs, az igazolvány, a pénztárca, és ide kellene, hogy tartozzon az autó pótkulcsa is. Mert Murphy törvényét alapul véve, ami megtörténhet, az meg is fog történni. Vagyis hirtelen elromolhat az alap slusszkulcs, és könnyen pórul járhatsz, ha nincs pótkulcsod. Gyere el hozzánk, és csinálunk neked egyet, hogy ne kerülhess ilyen kellemetlen helyzetbe!

 

Egy pótkulcs nem csak a bajban jöhet jól

 

Akár napi szintű használat során is szükség lehet arra, hogy legyen autó pótkulcs kedvenc járgányodhoz. Hogy miért? Mert előfordulhat, hogy a párodnak vagy a gyerekednek gyorsan szüksége lenne a kocsira, viszont az eredeti kulcs nálad van. Vagy az is megtörténhet, hogy megkérnek téged, hogy inkább te vidd haza az autót, amit valahol a városban parkoltak le, mert valami hirtelen dolguk akadt, és nem tudják ők megoldani. Ezekben az esetekben nagyon hasznos lehet, ha nem csak egy példány van az autó kulcsából, illetve ha a pótkulcsok nem csupán valamelyik eldugott szekrény fiókjában lapulnak, jó messzire tőled. 

Na és persze ott van az a kellemetlen eset is, amikor valami probléma üti fel a fejét…. Például lemerül az elem az alap kulcsban, vagy csak valamiért rosszul működik, és így egészen egyszerűen nem tudod kinyitni a kocsidat. Vagy ha véletlenül ott hagytad valahol a kulcsod, és már nincs időd visszamenni érte, ilyenkor nagyon jó rájönni arra, hogy igen, ott lapul a táskád mélyén a pótkulcs, és nem kerülsz kellemetlen helyzetbe.

 

Honnan lesz pótkulcs az autódhoz?

 

Szerencsére ez az autókulcs másolása nem valami egy idegőrlő, hosszadalmas feladat.
Arra viszont fel kell készülnöd, hogy az autók modernizálódásával már kicsit bonyolultabbá vált a kulcsmásolás is, hiszen nem csupán magát a kulcsot kell lemásolni, hanem a benne lévő ajtónyitó szerkezetet és az indításgátló chipet is.

Vagyis először is le kell másolni a kulcsot, majd utána egy számítógépes program segítségével szakértőink kiolvassák belőle a kódot, és azt megtaníttatják az új kulccsal. Ez persze nem egy annyira egyszerű feladat, mint aminek hangzik, de csapatunk gyors és pontos munkát végez, és ráadásul sokkal olcsóbban, mint egy szakszervizben. 

Neked csak annyi lesz a dolgod, hogy elhozod hozzánk az autódat, és mi a lehető leggyorsabban le is másoljuk a kulcsot, hogy ne kelljen sokat időznöd. 

 

Ha igazán nagy baj van…

 

…elhagytad az egyetlen kulcsodat, és sürgős segítségre lenne szükséged, akkor azonnal kimegyünk a helyszínre Budapest területén akár egy órán belül – és ott helyben megoldjuk a problémát.

Egy autó pótkulcsra bármilyen helyzetben szükség lehet, akár csak egy egyszerű kölcsönadásról van szó, akár szorultabb helyzetbe került az ember. Legyen nálad is mindig egy pótkulcs, gyere el hozzánk, másoltasd le az autód kulcsát, és kerüld el a váratlan problémákat!

 

Autó pótkulcs – amiből egy sosem elég
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com