06 30 178-85-01 Budapest, XIV. Mogyoródi út 125. Bejelentkezés szükséges! autokulcs@autokulcsmasolas.com

Bicskakulcs javítás

 

Hiába nyomogatod a slusszkulcsod, mégsem nyílik az autó? A pánik senkinek sem tesz jót, ráadásul nem is mész sokra vele! Ha elromlott az autód kulcsa, és bicskakulcs javítás réme rémlik fel lelki szemeid előtt, nálunk megtalálod a megoldást!

 

Mikor az autó és a kulcsa összevesznek

 

Már megint nem működik! Nem hiszem el, hogy pont most romlott el! Csak nekem lehet ilyen szerencsém…

Ismerősen hangzanak ezek a mondatok? Igen, általában annak a szájából hallhatod ezeket a szavakat, akinek éppen elromlott a slusszkulcsa. És hiába bízol a jó szerencsében, hogy még úgyis kibírja egy ideig, vagy, hogy persze, majd legközelebb megcsináltatod, sajnos az autód kulcsa el tud romlani, akár hirtelen, de akár úgy is, hogy már előre látható volt a dolog. De nem kell magadba zuhannod, hogy vajon mi tévő legyél – a mi csapatunk bármilyen kulcsot megjavít, és kibékítjük a slusszkulcsodat a kocsiddal 🙂

 

Milyen problémák üthetik fel fejüket az autókulcsoddal?

 

  1. Bicskakulcs esetében előfordulhat, hogy eltörik a bicskarész, vagy esetleg maga a kulcs háza kilyukad
  2. Lemerülhet a kulcsban az elem
  3. Megtörténhet, hogy valamiért a kulcsban lévő chip elfelejti a programozását, megsérül
  4. Elromolhat a mikrokapcsoló is – ez az a kis kapcsoló a kulcs belsejében, ami benyomódik, mikor megnyomod a gumiborítást

Hogyan oldható meg a bicskakulcs javítása?

 

Kiszakadt bicskakulcs nyomógomb

A szerelési módszer attól függ, mi a pontos problémája a kulcsodnak. 

  • Kulcspenge törés esetén könnyebb a dolog, hiszen akkor csak le kell másolni, és kap egy új házat.
  • Sérült a kulcsház, vagy kilyukadt a gumi nyomógomb. Ez házcserével jár.
  • Ha a nyomógombokkal van a probléma, akkor elvégzünk egy házcserét, illetve ránézünk a mikrokapcsolókra is, és azt is kicseréljük, amennyiben már túlságosan elhasználódtak. Ez sem egy hosszadalmas feladat, észre sem veszed, és már készen is vagyunk a javítással.
  • A chip vagy az indításgátló meghibásodása már bonyolultabb eset, mert a távirányító programozáshoz szükségünk van a megfelelő felszerelésre is. De természetesen a mi csapatunk nem csak a felszereléssel, de a szakértelemmel is rendelkezik, hogy ezeket a bonyolult programozásokat elvégezzük.

 

Egy elemet akár te is ki tudsz cserélni az autód távirányítójában. Viszont, ha valamilyen bonyolultabb probléma üti fel a fejét, és a bicskakulcsod javításra szorul, akkor mindenképpen fordulj szakértőhöz – hozzánk!

Bármilyen típusú autó kulcsát meg tudjuk vizsgálni, hogy felmérjük, mi is a pontos baj, és megjavítjuk, ha menthető a kulcs. Ha pedig annyira meg van rongálódva, akkor elkészítünk neked egy teljesen új kulcsot. 

A pánikot dobd a kukába, az elromlott bicskakulcsot pedig hozd be hozzánk, és mi seccperc alatt megoldjuk a problémát!

Bicskakulcs javítás, ha beesett a gomb, vagy kitört a kulcspenge
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com