06 30 178-85-01 Budapest, XIV. Mogyoródi út 125. Bejelentkezés szükséges! autokulcs@autokulcsmasolas.com

Te tudod, hogy zajlik az immobilizeres kulcsmásolás?

 

Míg egy hagyományos autókulcs másolásához elegendő egy egyszerű cilinderes kulcsmásoló, amivel a lakáskulcsokat is másolják, addig egy immobilizeres slusszkulcsok esetében más a helyzet. Mutatjuk, miről is van szó pontosan és mire kell számítanod, ha elveszett, vagy ellopták a kulcsaidat. 

 

Automatikusan nyúlsz a táskád bal oldali, kis zsebébe, ahol mindig tartod a slusszkulcsodat, ám ezúttal hűlt helyét találod. Már feltúrtad az összes nálad levő holmit, átkutattad a nadrág-és kabátzsebeidet, de semmi. A kulcs nincs meg, te pedig tanácstalanul állsz a saját járműved mellett. Mit lehet ilyenkor tenni, ha immobilizeres autóról van szó?

 

Mi is pontosan az immobilizer?

 

Egy olyan indításgátló, amelyet 1995 óta a gyártók kötelező jelleggel építenek be a járművekbe és amely megvédi az autódat attól, hogy illetéktelenek feltörjék vagy eltulajdonítsák. Ha ez a rendszer úgy érzékeli, hogy nem a hozzá tartozó kulccsal próbálják kinyitni vagy beindítani a járművet, egyszerűen blokkolja az áramköröket és nem indítja be a motort. 

Ennek következtében az immobiliseres autókulcsmásolás sokkal inkább programozást jelent, hiszen egy „személyre szabott” kulcsot kapsz, mely kizárólag a te autódat lesz majd képes kinyitni és beindítani. 

 

Mi történik az immobilizeres autókulcs másolás során?

 

Ezekben a kulcsokban van egy olyan beépített, speciális chip, amely a kocsid számítógépével kommunikál. Ez azt jelenti, hogy ha egy ilyen kulcsot szeretnél másoltatni, akkor mindenképpen azzal a járművel érkezz a helyszínre, amelyikhez kell a pótkulcs, ugyanis csak így tudjuk összeprogramozni a kettőt. 

Ha az volt az egyetlen kulcsod hozzá amit most nem találsz, akkor is meg kell oldanod azt, hogy a kocsi a számítógépünk közelébe kerüljön – vagy ideszállít(tat)od, vagy hívj ki minket, és megyünk a helyszínre. 

A chip másolása egy speciális, programmal történik úgy, hogy a művelet közben egy kábellel összekötjük az autót és a rendszert. Tulajdonképpen bemutatjuk egymásnak a kulcsot és az autót, így a kocsi motorja csak akkor indul be, ha a megfelelő kulcsot érzékeli.

 

Immobilizeres kulcsmásolás otthoni eszközökkel – érdemes megpróbálni?

 

Semmiképpen, hiszen még egy szimpla akkumulátor cserével is tönkre teheted a kulcsodat, ha nem értesz hozzá. Bár a leírás alapján egyszerűnek tűnhet és a neten is számos különböző „praktika” található, ám egy rossz mozdulattal tetemes költségekbe verheted magad, ha nem bízod szakemberre a dolgot. 

Tárcsázz minket és mi megoldjuk a problémádat!

 

Mennyibe kerül az immobilizeres kulcsmásolás?

 

A pontos árat számos tényező befolyásolja. Számít például az, hogy milyen márkájú és milyen típusú az autó, valamint az is, melyik évben gyártották.

Elsőként a fém pengerészt marjuk le, majd az immobilizer chiprt készítjük el, végül a távirányító kerül programozásra.

Ha szeretnél kulcsot másoltatni, először mindenképpen érdeklődj telefonon, így a részletek alapján tudunk neked árajánlatot adni. Nincs meglepetés, nincsenek rejtett költségek, csak az, amit megbeszélünk – és egy vadiúj kulcs, ami jobban működik, mint az eredeti.

Ha immobilizeres kulcsmásolásra van szükséged, ne habozz, hívj minket és megoldjuk!

 

Hogyan működik az immobilizeres kulcsmásolás?

Hívj most! 06 30 178-85-01

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com