06 30 178-85-01 Budapest, XIV. Mogyoródi út 125. Bejelentkezés szükséges! autokulcs@autokulcsmasolas.com

Milyen esetekben fontos a kocsikulcs másolás?

 

Ismerős neked is az érzés, amikor már az egész lakást felkutattad, és sehol se találod a kocsid egyetlen slusszkulcsát? És persze, hogy időre kellene menned…

Összegyűjtöttünk néhány esetet, amikor melegen ajánlott a kocsikulcs másolás, hogy megelőzd a hasonló problémákat!

Mikor fontos a kocsikulcs másolás?

 

A legtöbben akkor érzik szükségességét, ha már tényleg nagy a gond, és sehogy sem tudják kinyitni az autójukat. Pedig egy kis előregondolással és tervezéssel rengeteg bosszúságtól megóvhat, ha időben másoltatsz kocsikulcsot.

Összegyűjtöttünk néhány tipikus esetet, amikor szükség lehet rá – és nem érdemes halogatni:

Elveszett a pótkulcs


 

A leggyakrabban előforduló probléma, hogy költözés, utazás vagy csak egy különösen zizis hétköznap során elvesztik az ügyfelek az autójuk pótkulcsát. Ez rendkívül bosszantó és aggasztó, főleg, hogy a legtöbb, újabb típusú autó slusszkulcsa távvezérléssel működteti a zárat, így ilyenkor félő, hogy a kulcs megtalálója egy kis kísérletezést, és próbálkozást követően könnyen ellophatja azt. Ha van rá esély, hogy valaki a közelben megtalálta, akkor a kulcs teljes cseréje ajánlott, de ha ilyen jellegű veszély nem áll fenn, akkor ajánlott legalább a pótkulcsot mihamarabb pótolni.

Hidd el, eljön az az idő, amikor valamilyen okból szükséged lesz rá! Érdemes inkább előre gondolkodni, és azelőtt pótolni, hogy SOS kellene egy pótkulcs.

Ha többen használjátok az autót.
Habár a legtöbb kocsihoz két slusszkulcs tartozik, előfordul, hogy ennél még többre van szükség, ha az autót többen is használják. Sok olyan esetről hallottunk már, amikor például a szülők elmennek egy másik kocsival vásárolni, felnőtt gyermekük pedig elvinné a családi autót, és persze mindkét kulcs a szülőknél van… A sok logisztikánál sokkal egyszerűbb a másolás, ami legtöbbször gyorsan lezajlik, így nem kell amiatt aggódni, hogy nem jut el a szükséges helyre a kulcs.

 

El akarod adni a kocsit?


 

Az autók piaca rendkívül telített, és bizony vásárlóként nem könnyű döntést hozni, hogy melyik is legyen az igazi. A vevők éppen ezért több szempontot is figyelembe vesznek, mint az autó évjárata, az állapota, a felszereltsége, a kilométeróra állása, de az is perdöntő lehet, hogy hány kulcs tartozik a kiszemelt járműhöz. Ez alapján tehát akár értéknövelő is lehet a pótkulcs megléte, ami alapján a vevő az általad árult autót fogja megvásárolni.

 

Hogyan is zajlik az autókulcs másolás?

 

Az autó típusától is függ, hogy a klónozás mennyire idő-, és pénzigényes. A legtöbb autónál a másolás gyorsan és olcsón kivitelezhető:

Első körben az eredeti kulcs formáját kialakítjuk az új kulcson. Ha ez megvan, akkor felmérjük, hogy van-e további teendőnk, például van-e az autóban távvezérlésű központi zár, vagy immobiliser.
Ha ilyen rendszer is működik a gépjárműben (márpedig a legtöbb esetben működik), akkor következik az eszközök összehangolása az autóval.

Ezt követően nem marad más, csak élvezned kell az autód kényelmét!

A kocsikulcs másolás tehát korántsem bonyolult, és felesleges, „úri huncutság”. Bízz meg vele minket és hamarosan már eggyel több kulcs lehet a kezedben!

 

Hogyan történik a kocsikulcs másolás?

Hívj most! 06 30 178-85-01

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com