06 30 178-85-01 Budapest, XIV. Mogyoródi út 125. Bejelentkezés szükséges! autokulcs@autokulcsmasolas.com

Autókulcs másolás Budapesten, avagy mire figyelj!

 

Sokan kínálják az autókulcs másolási szolgáltatásukat Budapesten itt-ott. Mielőtt döntenél bárki mellett, gondolkozz el: tényleg azt ígéri, amire szükséged van?

Vajon fel van-e készülve a különböző szituációkra? Miben is tud igazából segíteni neked?

Önmagában az autókulcs lemásolása nem garantálja azt, hogy az új kulccsal te be is tudod indítani a kocsidat. A miértekre és az egyéb esetekre fogunk kitérni kicsit részletesebben az alábbi bejegyzésünkben.

 

Miért lehet szükséged autókulcs másolásra?

 

Nyilván azért, mert szeretnéd, ha több kulcs lenne a kocsidhoz. Akár azért, mert elveszett a pótkulcs, akár azért, mert szeretnél egyet adni valakinek…

Tételezzük fel azt a szerencsés esetet, hogy van legalább egy kulcsod, amit lemásolhatunk illetve klónozhatunk. (Igazából ha nincs kulcs, az sem baj, így is tudunk “másolatot készíteni”, de most az egyszerűség kedvéért maradjunk annyiban hogy legalább 1 darab van.)

Az egy kulcs kicsit kevésnek tűnik, mivel az autókhoz többségében eleve két kulcs jár. Egy autó nagyobb érték annál, hogy egy szerencsétlenebb napon a zseb mellé rakott kulcs, vagy egy egyszerű anyagfáradás miatt használhatatlanná váljon a gépjármű.

Ha egy kulcsod van csak, az nem életbiztosítás, mert ahogy az eredetivel, úgy a pótkulccsal is történhet bármi.

Ha elhagytad a kulcsod, vagy a meglévő kulcs már nem nyitja ki minden alkalommal a zárat, ne töprengj túl sokat, tárcsázz minket!

Az autókulcs másolás menete

 

Egyeztetés. Nagyon fontos mozzanat! Az autókulcs másolás nem annyira egyszerű dolog, mint a plázában két perc alatt lemásoltatni a nagyi bejárati ajtajának kulcsát. Nem ördögtől való tudomány, de azért vannak dolgok, amiket jó tisztázni előre. Annál a kulcsmásolást ígérő “szakembernél”, aki ezeket nem akarja veled előre tisztázni, ott kezdj el gyanakodni és fuss amíg tudsz!

 

Egy jó autókulcs másoló szakembert érdekelni fogja az autó márkája, típusa és gyártási éve. Nem baj, ha nem mennek fejből ezek az adatok: megtalálod mindet a forgalmiban. Ezek azért fontosak, mert például a gyártási évtől függ, és a kulcsfajtától függ, hogy elegendő-e a kulcs lemásolásához a meglévő kulcs, vagy a pótkulcs elkészítéséhez szükség van a gépjárműre is, mert okos kulccsal van dolgunk.

 

Milyen problémák merülhetnek fel az autókulcsmásolás során?

 

Ha ránk bízod, semmilyen 😉

Nálunk problémák helyett csak megoldások vannak, mégpedig viszonylag gyorsan!

Ha azért szeretnél kulcsot másoltatni, mert a meglévő mondjuk beletört az autód zárjába, akkor szerencséd van, mert a roncsolásmentes autónyitásban is tudunk segíteni. Budapest közigazgatási határán belül a telefonos egyeztetésünket követő egy órán belül valamelyik kollégám vagy én ott s termek nálad és kihúzlak a slamasztikából. Kinyitom a kinyithatatlant és lemásolom a tulajdonképpen nem létező kulcsot. Ügyes, ugye?!

 

Ha be tudsz jutni az autódba, van kulcsod, és tényleg csak egy másolat kell, akkor pedig a telefonos egyeztetést követően szeretettel és felkészülten várunk téged és a gépkocsidat telephelyünkön, hogy alkossunk neked egy új kulcsot – így már biztonsággal tudod nyitni-zárni, és indítani a kocsidat.

Hova fordulj, ha autókulcs másolásra van szükséged Budapesten?

Hívj most! 06 30 178-85-01

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com