06 30 178-85-01 Budapest, XIV. Mogyoródi út 125. Bejelentkezés szükséges! autokulcs@autokulcsmasolas.com

Seat kulcsmásolás

 

Ha slusszkulcsokról van szó, sohasem lehetsz elég elővigyázatos. Annyi minden sülhet el balul, hogy nehéz felkészülni minden eshetőségre. Ha be akarod biztosítani magad a váratlan helyzetek ellen, a legokosabb, ha gondoskodsz a Seat kulcsmásolásról, lehetőleg minél előbb. 

Sok esetben nem a sofőr hibája, hogy slusszkulcs nélkül marad, ezért lehetsz bármilyen felkészült, veled is megtörténhet a baj. Ha pedig elveszett a kulcs, netán ellopták, vagy tönkrement, nehéz gyorsan megoldani a problémát, ha nincsen pótkulcs. Természetesen, ha teljesen kulcs nélkül maradtál, akkor sincs minden veszve, hiszen az autó típusa, illetve zárja alapján is készíthető új slusszkulcs, mégis jobb inkább elkerülni az ilyen kényszerhelyzeteket.

 

Kihez fordulj, ha Seat kulcsmásolásra van szükséged?

 

Ha puszta elővigyázatosságról van szó – és nagyon helyes, hogyha arról van szó – bármikor fordulhatsz kollégáinkhoz, akik pillanatok alatt és szakszerűen készítenek másolatot meglévő slusszkulcsodról, vagy akár a távirányítóról. Csak egy telefonhívás kell, amiben elmondod, hogy milyen típusú és évjáratú a kocsid, mi pedig rövid határidőre adunk neked időpontot, amikor behozhatod hozzánk. Az 1995 után gyártott modellek már immobilizeres kulcsok, így azokat programozni is kell! De ne aggódj ezt is meg tudjuk oldani. A Seat Toledo, Ibiza, Alhambra, Cordoba, Leon, Arosa, Altea autók kulcsmásolásában nagy különbség nincs, de annál nagyobb  van az évjáratukat illetően. Hiszen az újabbakban egyre bonyolultabb az immobilizer programozása.

Kerüld el a kellemetlen helyzeteket, légy óvatos, és tegyél róla, hogy mindig legyen pótkulcs az autódhoz!

 

De mi legyen, ha nagy a baj, és teljesen kulcs nélkül maradtál?

 

A legfontosabb, hogy ilyenkor ne ess pánikba. Igaz, érthető módon elsőre megoldhatatlan helyzetnek tűnhet, hogy van egy autód, amit sehogyan sem tudsz kinyitni. De ne dőlj be a látszatnak! Hidd el, nincs még minden veszve.

Ne tegyél elhamarkodott lépéseket!

Ami az akciófilmekben menőn mutat, az a való életben valahogy mindig félresiklik. Ne hősködj, és ne tegyél kárt az autódban rögtönzött autónyitás közben, mert csak felnagyítod az egyébként egyszerűen megoldható problémát.

 

Kérj szakértő segítséget!

 

Ha bajba jutsz, a legfontosabb, hogy tudd: közel a szakértő segítség. Neked is sokkal jobban megéri szakértőhöz fordulni egy ilyen helyzetben, hiszen a problémád egyrészt gyorsan megoldódik, másrészt pedig nem is kell plusz költségekbe verned magad a zárnyitás után.

 

Kihez fordulj, ha Seat slusszkulccsal kapcsolatos problémád adódik?

 

A legokosabb, ha előre elmented telefonszámunkat, hogy azonnal tudd, kit kell hívni, ha bajba jutnál. Bárhol is legyél a városban, a hívásodat követően egy órán belül a segítségedre sietünk, így nem is kell napokat várnod arra, hogy újra használhasd az autódat. (06 30 178 85 01)

De persze akkor is hívhatsz minket, ha nincs nagy baj, egyszerűen csak elővigyázatos vagy, és szeretnél pótkulcsot készíttetni.

 

Miért minket válassz?

 

  • Mert kollégáink gyorsan, és szakszerűen gondoskodnak a Seat kulcsmásolásról, javításról, vagy akár a zárcseréről is
  • Mert nagyfokú szakértelemmel rendelkezünk és bármilyen, Seat slusszkulccsal kapcsolatos problémát zökkenőmentesen oldunk meg.
  • Mert már több mint 1000 autósnak segítettünk sikerrel szerte a városban.
  • Mert mindig elérhetsz bennünket, bárhol is legyél a városban, így nem kell kikeresned a legközelebbi szervíz telefonszámát.

Mikor keress minket?

 

Ha csak be akarod biztosítani magad a nagyobb problémák ellen, készíttess nálunk másolatot Seat slusszkulcsodról. Ha viszont már utolért a baj, akkor se ess pánikba! Fordulj hozzánk bizalommal!

 

Seat kulcsmásolás gyorsan és egyszerűen
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com