06 30 178-85-01 Budapest, XIV. Mogyoródi út 125. Bejelentkezés szükséges! autokulcs@autokulcsmasolas.com

Jaguar kulcsmásolás – hogy tudj kihez fordulni!

 

Még a legjobbakkal is előfordulhat, hogy elveszítik a kulcsukat, vagy ellopják tőlük. Márpedig igazán szomorú lenne, ha a gyönyörű Jaguarod egy parkolóban porosodna, mert nem férsz hozzá, ugye? Ha csak egy kulcsod van, ha egy sincs, vagy ha szeretnél valakinek kulcsot adni a kocsidhoz – Jaguar kulcsmásolás ügyben keress minket bátran!

 

Az élet egyik általános igazsága az, hogy mindig akkor megy tönkre valami, amikor a legjobban sietnél. Márpedig, ha létezik olyan dolog, ami sosem jöhet jókor, akkor a kocsikulcsod elvesztése. Ha te is az a típus vagy, aki nem tart magánál pótkulcsot és otthon a fiók mélyén sincs már tartalék, akkor itt az ideje a kulcsmásolásnak, hogy ne érhessen hasonló meglepetés. 

Ne aggódj, ha Jaguarod van, nem lesz semmi gond, feltéve, ha felkészült szakemberre bízod a dolgot. Megmutatjuk, hogy zajlik egy Jaguar kulcsmásolás a különböző modellek esetében!

 

Jaguar kulcsmásolás a különböző típusok esetében

 

A proximity rendszerrel felszerelt autók

 

Ebben az esetben a proximity, vagyis a szabad kezes nyitó- és indítórendszerrel felszerelt kocsiknál az autó nyitását, annak zárását, valamint indítását teszi lehetővé az elektronikus kulcs azáltal, hogy a zsebedben vagy a táskásban van. Természetesen ennek a kulcsnak a másolása is megoldható nálunk, melyhez szükség lesz a szóban forgó járműre.

Ide sorolandók a Jaguar F-type, valamint a Jaguar XF modellek is.

 

Jaguar immobilizerrel

 

A Jaguar S-type modelleket 1998 óta gyártják, mindegyik modell immobiliserrel, vagyis indításgátlóval van felszerelve. Az immobiliser nagyon szoros kapcsolatban van a kulccsal, így minden esetben szükség lesz a programozásra, ha meghibásodott a slusszkulcsod, elveszítetted vagy újat szeretnél csináltatni.

Szintén ide sorolandók a Jaguar XJ kocsik, amelyek bár 1994 óta vannak a piacon, ma már szinte csak indításgátlóval felszerelt modellekkel találkozhatunk ritka kivételektől eltekintve. Ebbe a kategóriába tartoznak még az XJ6, az XJ8, valamint az XJR-ek is.

Nem szabad megfeledkeznünk az immobiliseres Jaguar-ok között az XK modellekről sem, amelyek közül az első 1996-ban gördült le a gyártószalagról. Végül mindenképpen meg kell említeni az X-type autókat is, amelyek 1998 óta rohangálnak az utakon. 

 

Ha indításgátlóval felszerelt kocsid van, a kulcsmásoláskor neked csak annyi dolgod lesz, hogy elhozod a kocsidat, a többit ránk bízhatod. 

  1. Egy kábellel rákötjük majd az autódat egy számítógépre, 
  2. ahol egy speciális, direkt erre kitalált program segítségével „bemutatjuk” a kulcsnak a hozzá tartozó autóját. 
  3. A folyamat végén a kulcs működni fog, így már nem kell aggódnod, ha esetleg kizárod magad az autódból. 

Mennyi idő a kulcsok másolása?

 

A helyzet az, hogy ez minden esetben egyedi, ugyanis nagyon sok mindentől függ. Ebben az esetben ugyanis nem egyszerűen egy cilinderes másolóba kell betenni az eredeti kulcsot az új elkészítéséhez, hanem komoly berendezés és technikai háttér szükséges hozzá. Pontosan ezért érdemes tájékozódnod ezzel kapcsolatban, ő a folyamat megkezdésekor már nagyjából meg tudjuk majd mondani a választ.  Ha előre bejelentkezel, már eleve készülünk az érkezésedre, ami nagyban meggyorsíthatja a folyamatot!

 

Jaguar kulcsmásolásnál ezt tedd, ha kulcsra van szükséged!
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com