06 30 178-85-01 Budapest, XIV. Mogyoródi út 125. Bejelentkezés szükséges! autokulcs@autokulcsmasolas.com

Autókulcs másolás Kőbánya mellett

 

Egy autótulajdonosnak előbb vagy utóbb bizony találkoznia kell az autókulcs-másolással, hiszen elveszett slusszkulcs vagy pótkulcs készítése esetén, ez az eljárás elkerülhetetlen. Bár laikusként bonyolultnak tűnhet az autókulcs-másolás, alapvetően logikus és egyszerű folyamatról van szó, amely egy szakember számára rutinfeladatnak számít. Ha pedig Kőbányán van szükséged erre a szolgáltatásra, fordulj hozzánk bizalommal!

 

Ha hagyományos slusszkulcsod van az autódhoz

 

Ezek a hagyományos kulcsnak nevezett nyitóeszközök az 1995 előtt gyártott autókat indítják. Valójában két alapvető funkciójuk van. A zárszerkezetet mechanikusan működtetik, így feladatuk az ajtók nyitás és zárása, valamint a motor beindítása. Így, ha másoltatni szeretnéd, ebben az esetben valójában egyszerű a dolog, hozd magaddal a pótkulcsot, amit egy cilinderes kulcsmásoló segítségével rögtön el is készítünk a számodra. Az autóra nem lesz szükséged a művelethez. Mivel ezek a kulcsok az évek során elvékonyodnak, nem ritka az sem, hogy a használat során eltörnek. Ekkor sem kell pánikba esni, hiszen, legrosszabb esetben a zár alapja el lehet készíteni hozzá egy új kulcsot.

 

Mi a teendő immobiliserrel ellátott slusszkulcs esetén?

 

Az 1995 után gyártott autók már immobilizerrel, vagyis más néven indításgátlóval vannak felszerelve gyárilag. Az ilyen módon biztonságosabbá tett járművedet ugyan nehezebben tulajdonítják el, viszont, ha kulcsmásolásról van szó, nem lesz olyan egyszerű dolgod, mint egy régi típusú kulcs esetében. Ezekben a nyitó eszközökben ugyanis van egy olyan chip, amely a kocsi motorvezérlőjével kommunikál. Ha ilyen kulcsot szeretnél másoltatni, mindenképpen érkezz a helyszínre azzal a járművel, amelyikhez kell a pótkulcs. A chip másolása egy speciális, számítógépes programmal történik, melyet ezt követően össze kell kötni az autó diagnosztikai rendszerével. Így a kocsi motorja csak akkor indul be, ha a megfelelő kulcsot érzékeli.

 

Mit kell tenned, ha kulcsmásolásra van szükséged?

 

Bármelyik típusú kulcsod is van, ha másoltatni szeretnéd, mindenképpen keress fel egy szakember és mondd el neki, milyen típusú és gyártmányú autód van. Ez alapján tud neked időpontot mondani és azt is meg tudja mondani, mennyi időt vesz majd igénybe a slusszkulcs másolása. Ha pedig Kőbánya környékén keresel megbízható szakembert, akkor ne habozz, keress minket, mi pedig gyorsan és hatékonyan elvégezzünk neked a munkát. Természetesen korrekt árakon.

 

A pótkulcs néha aranyat ér!

 

Az autótulajdonosok körében az egyik legfontosabb szabály, hogy mindig legyen pótkulcsod!

Ha összesen két slusszkulcs van a kocsidhoz, de véletlenül valahogy elhagytad az egyiket,

mindenképpen pótold azt, hiszen, ha a pótkulcsnak is lába kél, bajban leszel. A kulcsmásolás

rutinfeladat egy szakember számára, így érdemes mielőbb pótkulcsot csináltatnod a

problémák elkerülése érdekében.

Az autókulcs-másolás rendkívül egyszerű és gyors művelet Kőbánya mellett Zuglóban, csak mentsd el a számunkat már most, hogy legközelebb kéznél legyen a megoldás! 

Autókulcs másolás Kőbánya környékén
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com