06 30 178-85-01 Budapest, XIV. Mogyoródi út 125. Bejelentkezés szükséges! autokulcs@autokulcsmasolas.com

Miért különleges a Seat Ateca MQB kulcs programozás?

 

A SEAT márka története egészen 1950-ig nyúlik vissza, amikor is a Fiat részvételével megalapították a márkát, mára pedig már számos típusa létezik és világszerte a kedvencek közé tartozik. A VAG csoport tagja (Audi, VW, Skoda, Porsche, Bentley). Az egyik különlegessége elektronikai szempontból, hogy a Seat Ateca MQB kulcs programozás már új rendszeren alapul. Ha SEAT autókulcs másolásra van szükséged, akkor most a legjobb helyen jársz!

 

A kulcs másolása

 

A modell bicskakulccsal szerelt, és lapon mart kulcsa is már újfajta HU162T vékonyabb 4 oldalas kulccsal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy   a kulcsnak mind a négy oldala mart. Így a másolása sem egyszerű.

 

Ne aggódj, hogy immobiliserrel felszerelt!

 

Az 1995 után gyártott autók már immobilizerrel, vagyis indításgátlóval vannak felszerelve, ezek indításához már más fajta slusszkulcs szükséges. Ebből kifolyólag, sokkal biztonságosabbak is ezek a járművek, ám a kulcsok másolása nem annyira egyszerű, mint a hagyományos kulcsok esetében. A Seat Ateca MQB kulcsa még nehezebb, hiszen egy újabb rendszer a köznyelvben elterjedt MQB kulcs, ami ID88 chipek szerelt. Ezt a típust nem lehet klónozni, csak programozni, így mindenképpen hozd magaddal a járművedet is a kulcsmásoláshoz. Ugyanis ahhoz, hogy a kulcsban levő chip kommunikálni tudjon a kocsiba szerelt indításgátlóval, mindenképpen össze kell kötni őket és egy speciális számítógépes program segítségével rátanítani a kulcsot arra, hogy engedelmeskedjen a feladatoknak. Az MQB kulcs tanítása, vagy autókulcs programozása annyira különleges, hogy csak kevés kulcsmásoló tudja megoldani.

 

Mikor lehet szükség Seat Ateca MQB kulcsmásolásra?

 

Többféle oka is lehet annak, hogy a Setodhoz új kulcsra van szükség. Ha például szeretnél egy pótkulcsot a kocsidhoz vagy, ha elhagytad a meglévőt és teljesen újat kell készíttetned. Az autótulajdonosok körében az egyik legfontosabb szabály, hogy mindig legyen pótkulcsod! Ha összesen két slusszkulcs van a kocsidhoz, de véletlenül valahogy elhagytad az egyiket, mindenképpen pótold azt, hiszen, ha a pótkulcsnak is lába kél, bajban leszel. A kulcsmásolás rutinfeladat egy szakember számára, így érdemes mielőbb pótkulcsot csináltatnod a problémák elkerülése érdekében.

 

Hogyan segítheted a munkánkat?

 

Fontos tudnod, hogy az autó kulcsmásolás nem bonyolult, azonban igen összetett folyamat, ahol számítanak a részletek. Éppen ezért, ha új kulcsra van szükséged, érdemes már a telefonban elmondanod, milyen évjáratú járművel érkezel hozzánk, így ugyanis fel tudunk készülni rá, hogy minél előbb új kulcsot varázsoljunk neked. A napod pedig gördülékenyen mehet tovább. 

 

Semmiképpen ne próbálkozz egyedül!

 

Bár a leírás alapján egyszerűnek tűnhet és a neten is számos különböző „házi praktika” található, azonban egy rossz mozdulattal tetemes költségekbe verheted magad, ha nem bízod szakemberre a dolgot. Tárcsázz minket és mi megoldjuk a problémádat!

Most már tudod, ha Seat Ateca MQB kulcsmásolásra van szükséged, keress minket bizalommal! Nálunk a legjobb kezekben lesz az autód!

Hogyan működik a Seat Ateca MQB kulcs programozás?

Hívj most! 06 30 178-85-01

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com