06 30 178-85-01 Budapest, XIV. Mogyoródi út 125. Bejelentkezés szükséges! autokulcs@autokulcsmasolas.com

Smart nem indul, itt a segítség

 

Egy ideje valahol mélyen érezted már, hogy a kicsi kocsi nem a régi, de most nagyobb a baj, és a Smart nem indul? Nem biztos, hogy menthetetlen – leírjuk, mi lehet a hiba, és hogyan oldhatod meg!

 

POV: a Smart nem indul

 

Te is szereted a praktikus dolgokat – például ha egyszerre kényelmes és kicsi a kocsi? Ha nincs nagy családod, nem segítesz a költöztetésben túl gyakran, és úgy vagy vele, hogy jó, ha a garázsban az autó nem tölti ki a rendelkezésedre álló teret, akkor talán beneveztél egy Smartra te is. 

Ezek az autók ugyan valóban praktikusak, időtállóak és első osztályúak, de ez nem jelent egyet azzal, hogy elnyűhetetlenek. Egy összetett és bonyolult mechanikai rendszer a lelkük, amely olykor meghibásodhat, néha minden előjel nélkül. 

Ilyenkor nem kell kétségbeesni és rögtön lecserélni vagy temetni az autót! Ez nem jelenti azt, hogy rossz lóra, akarom mondani kocsira tettél, bármelyik autóval előfordulhat ugyanis ilyesmi, és általában hasonló dolgok állnak a háttérben, amelyet egy tapasztalt, jó szakember könnyen megold neked.

 

Mi a probléma oka?

 

Lehet természetesen önindító, motorikus, és sok más egyéb baj is, de ha a kulcs elfordításakor meg sem nyekken, vagy el sem tudod fordítani a kulcsot, akkor érdemes először a legalapabb (ugyanakkor legkönnyebben javítható) hibára gondolni.

Ha az autó ajtaja nincs bezárva, akkor végezz el egy gyorstesztet: nézd meg, hogy van-e világítás.

Ha. a kulcs nem fordul el, és még a gyújtást sem tudod ráadni, vagy villog egy kis piros, kulcs alakú ikon világít a műszerfalon, az azt jelenti, hogy az immobilizer körül lesz gond. Sajnos ezeknél az autóknál az immobilszer rendszer elég instabil, így akár ok nélkül is előfordul, hogy nem indul. 

Az immobilizer chip a kulcsban található, ami az autóval kommunikál, és ha ez a kommunikáció megfelelő, akkor beindul az autó. Azonban ilyenkor az autó számítógépe elfelejti a kulcsot, így újra be kell mutatni őket egymásnak, vagyis Smart kulcs programozás szükséges.

 

A megoldás a Villám autókulcs másolás csapata

 

Ha a Smart továbbra se indul, akkor egy profi és tapasztalt szakemberre van szükséged, aki 24 órán belül a segítségedre siet, és korrekt árakkal dolgozik, akkor hívj minket.

Ha immobilizerrel van gond, a helyszínen vagy a műhelyünkben kábellel rákötjük az autódat egy számítógépre, majd egy speciális, direkt erre kitalált program segítségével a kulcsot és a hozzá tartozó autót újra összehangoljuk. Gyorsan és fájdalommentesen oldjuk meg az elemcserét is, és elveszett kulcs esetén is tudunk neked újat csinálni. 

Célunk, hogy profin, lelkiismeretesen, és a lehetőségekhez mérten a leggyorsabban orvosoljuk a problémát, ráadásul nem horror áron!

Hívj minket, ha a Smart nem indul, vagy Smart kulcs programozásra van szükséged!

Mit tehetsz, ha a Smart nem indul?

Hívj most! 06 30 178-85-01

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com