06 30 178-85-01 Budapest, XIV. Mogyoródi út 125. Bejelentkezés szükséges! autokulcs@autokulcsmasolas.com

A Ford kulcsmásolás, és klónozás

 

Előfordult már veled, hogy a nagy sietségben elhagytad a legfontosabb dolgaidat, köztük a slusszkulcsoddal? Álltál már remegő kézzel a járdán, amikor a pótkulcs is beletört a zárba? Ha ismerősek számodra ezek a helyzetek, vagy csak szeretnél elővigyázatos lenni, segítünk neked! Ford kulcsmásolás egyszerűen, profiktól;)

A Totalcar felmérése szerint hazánkban még mindig a legmegbízhatóbb autók egyikének tartják a vásárlók a különböző Ford modelleket. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy 4 egymást követő évben a 10 legkeresettebb autómodellből kettőt a Ford gyártott.

Nem csak az új autók piacán hódítanak a megbízhatóságukról és minőségükről híres modellek, a használtautó kereskedések is szívesen kínálják vásárlóiknak a különböző típusokat az igényekhez igazítva. Mégis, minden szuper felszereltség és megbízhatóság ellenére elkerülhetetlen, hogy porszem kerüljön a gépezetbe.

Mit tegyél, ha egyszer csak hasznavehetetlen tökké változik hőn szeretett járműved, mert nem tudod kinyitni az ajtaját? Segítünk megtalálni a választ!

 

 

Mikor lehet szükséged Ford kulcsmásolásra?

 

 

Elsősorban akkor persze, ha eltörted, vagy elvesztetted az egyik (rosszabb esetben mindkettő) kulcsodat, de te valamilyen furcsa okból kifolyólag még mindig használni akarod az autódat. Evidens, hogy ilyenkor kell egy új kulcs. Azt azonban kevesen tudják, hogy akkor is megéri Ford kulcsmásolásra költeni, ha mindkét kulcs megvan.

A Ford személygépjárművekhez alapesetben min. 2 kulcsot adnak ugyanis, ezzel a gondos tulajdonos úgy gondolja, hogy kibírja az idők végezetéig. Bizonyos esetekben elfordulhat azonban, hogy a pótkulcs nem rendelkezik annyi funkcióval, amennyivel az eredeti, pusztán egy tollból és egy markolatból áll, míg az első kulcshoz távirányító is tartozik a legtöbb esetben. Ezért ha az elveszik, akkor az ajtókat is nyithatod manuálisan…

Ha nem szeretnél lemondani a megszokott dolgokról, akkor érdemes már az elején klónoztatni a fő kulcsot, így ha esetleg elveszne, akkor is ugyanolyan kényelmesen használhatod az autódat!

 

 

Biztonsági mentés profiknak

 

 

Őrzöd még a régi fényképfilmeket, de digitalizálva is elmentetted őket, sőt, előhívatva is megtalálható, ahogy mosolyogtok egy-egy nyaralás alkalmával a családdal? Miért érne kevesebbet az autód az adataidnál?

Ha a biztonságra hajtasz és semmit sem szeretsz a véletlenre bízni keress meg minket, hogy segíthessünk elkészíteni a tökéletes pótkulcsodat.

Ha indításgátlóról, illetve immobilizer is van a kocsidban (mint a legtöbb autóban mostanában), akkor az új chip készítését is ránk bízhatod!

A kevésbé elterjed Ford Couirer modelltől kezdve, a méltán híres Ford Focuson át a Ford Mustangig minden kulcskérdésben otthon vagyunk.

 

 

Ford kulcsmásolás villámgyorsan – ha baj van

 

 

Ha minden kulcsodat elvesztetted, vagy ellopták, és nem jutsz be az autóba, akkor sem kell félned!

Nem csak a kulcsmásolásban, de kulcsprofil készítésben és távirányító programozásban és betanításban is segítünk!

Munkatársaink a munkahelyednél, az otthonodban vagy egy parkolóban is rendelkezésedre állnak, Budapesten belül egy órán belül ott vagyunk, és kihúzunk a bajból.

A kulcs olyan, mint az esernyő – mindig akkor tűnik el, amikor a leges-legnagyobb szükséged lenne rá.

Mentsd el a számunkat már most, és hívj azonnal, ha profi Ford kulcsmásolás kell!

06 30 178- 85- 01

Hogyan oldj meg kulcskérdéseket? – Ford kulcsmásolás egyszerűen
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com