06 30 178-85-01 Budapest, XIV. Mogyoródi út 125. Bejelentkezés szükséges! autokulcs@autokulcsmasolas.com

Egy Opel kulcsmásolás ára függ az autó tipusától?

 

Ott állsz a kocsi mellett, keresed a kulcsot a táskádban, a zsebedben, de sehol semmi. Még jó, hogy megvan a pótkulcs! A kocsit sikerül kinyitni, de emlékezteted magad, hogy muszáj lesz egy kulcsot másoltatnod, mert mi van, ha ez is elveszik… Már előre próbálsz számolgatni. Vajon mennyi az Opel kulcsmásolás ára?

 

Mennyi az Opel kulcsmásolás ára?

 

Ez egy olyan kérdés, amelyre nem lehet egyetlen mondatban válaszolni, hiszen számtalan tényezőtől függ. Számításba kell venni az autó típusát, az évjáratát, sokszor az alvázszámot, és a kulcs állapotát (vagy a egyáltalán meglétét) ahhoz, hogy mind a technikát, mind pedig a pontos árat meghatározhassuk.

Alapvetően hatalmas különbség van a 23 évnél idősebb és fiatalabb autók között a kulcsmásolás terén, így ha valami miatt bajba kerülsz vagy szeretnél egy pótkulcsot, fontos tudnod, mire számíthatsz, ha Opel márkájú autód van (Corsa, Astra, Vectra, Omega, Combo, Agila…).

 

Hogy működik a másolás hagyományos fogazott kulcsok esetén?

 

Ha 1995. előtt gyártották az autódat, akkor valószínűleg hagyományos slusszkulcsod van. Ezek azok a kulcsok, melyek fogazottak, és be kell dugnod a zárba ahhoz, hogy ki tudd nyitni a kocsidat. Mivel ezek a kulcsok az évek során elvékonyodnak, előfordul a használat során eltörnek. Ekkor sem kell pánikba esni, hiszen ha minden darabja megvan, így is lehetséges a másolás. Sőt, a hagyományos kulcsok esetében némi pontatlanság sem okoz problémát abban, hogy gond nélkül használhasd a másolt kulcsot!

Ha ilyen járműved van, akkor valójában nincs bonyolult dolgod, egyszerűen elhozod a pótkulcsot, melyet cilinderes kulcsmásoló segítségével rögtön le is másolunk a számodra. Az autóra nem is lesz szükséged a művelethez. Bár így ellenőrizni nem tudjuk, csak otthon fogod látni…

 

Hogy működik a másolás immobiliserrel ellátott kulcsok esetén?

 

Ha Opeledet 1995. után gyártottak, beépített immobiliserrel rendelkezik, ami a hétköznapokban meggátolja, hogy ellopják az autódat, tehát sokkal biztonságosabb, mint a korábbi évjáratú kocsik.

A kulcs elkészítéséhez ilyenkor két, vagy háromféle eljáráson megy keresztül a kulcs:

Az egyik a másolási eljárás, vagyis fogjuk a meglévő kulcsot és lekopizzuk. Egyszerű, gyors és pénztárcakímélő, viszont ha csak egy kis esély is van rá, hogy az elveszett kulcsot valaki megtalálta, és visszaélhet vele, ne ezt válaszd!

A másik a programozási eljárás, amikor a transponder chipet készítjük elő, és programozzuk az autóra, Ha elveszett kulcsaid vannak, akkor azonnal letiltjuk, és új slusszkulcsot készítünk az autódhoz. Ez több pénzbe kerül és kicsit tovább is tart majd, de legalább biztos lehetsz benne, hogy a régi kulcsot soha, senki nem fogja használni!

 

És akkor jöjjön az Opel kulcsmásolás ára

 

Minden kulcsmásolásra egyedi árajánlatot adunk, így érdemes tájékozódnod, mielőtt belevágsz a kulcsmásolásba.

Fontos tényező az is, hogy sima, immobiliseres, vagy távirányítós kulcsot szeretnél…

Az Opel kulcsmásolás ára 8. 000 Ft+ Áfa- tól indul…

 

Ha felhívsz minket, a telefonban mindenképpen mondd el, milyen típusú kocsid van, mikor gyártották és azt is, másoltatni szeretnél, vagy elhagytad a slusszkulcsot és teljesen újra van szükséged. Így már a telefonban meg tudjuk mondani, az Opel kulcsmásolás árát és általában azt is, hogy mennyi ideig tart majd. Akár meg is várahtod!

Bátran fordulj hozzánk, ha pótkulcsot csináltatnál, de akkor is, ha ellopták vagy elhagytad az egyetlen slusszkulcsodat. A nálunk dolgozó szakemberek több éves tapasztalattal és megfelelő, speciális szerszámokkal rendelkeznek, így bátran ránk bízhatod az Opel kulcsod másolását.

 

Mennyi egy Opel kulcsmásolás ára?
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com