06 30 178-85-01 Budapest, XIV. Mogyoródi út 125. Bejelentkezés szükséges! autokulcs@autokulcsmasolas.com

Mihez kezdj, ha a kulcs nélküli Suzuki Vitara 2017 minden kulcsa elveszett?

 

Te is a büszke Suzuki Vitara tulajdonosok táborához tartozol, de most épp bajban vagy, mert elveszett a kulcs és nem indul az autó? A kulcs nélküli indítású Suzuki Vitara (2017) autókulcs pótlása nem reménytelen, olvass tovább és eláruljuk, hogyan oldhatod meg a helyzetet!

 

Biztonság az autókulcs pótlásában is

 

Vitara tulajdonosként alighanem te is arra esküszöl, hogy ez a kényelmes SUV a legjobb választás városban és könnyebb terepen egyaránt. Nagymértékben igazad van… amíg minden rendben az autóval. De ha elveszik a kulcs, akkor kedvenc kocsid tartogat néhány kihívást.

A 2017-es modellben már számos biztonsági funkció is megtalálható, többek között sávelhagyás-figyelmeztetés és automata vészfékezés, hogy vezetői valóban bármilyen helyzetben nyugodtak lehessenek. Ennek köszönhetően ez az autó olyan sofőrök körében is kiemelkedően népszerű választás, akiknél a biztonság elsődleges szempont.

Akkor is biztonságos, ha „magára hagyod”, hiszen több beépített  funkció is akadályozza, hogy ellopják. Ez nagyon jó addig, amíg megvan a kulcsod, és gond nélkül indul. Ám ha a zsebedbe nyúlva a slusszkulcsnak csak hűlt helyét találod, már talán kevésbé örülsz ezeknek a megoldásoknak. Szerencsére azonban akkor sincs semmi ok a pánikra, ha sürgősen szükségessé válna egy elveszett Suzuki Vitara autókulcs pótlása. Nyugodtan bízd ránk magad, a népszerű modell kulcsának készítésében számíthatsz ránk!

 

Suzuki Vitara 2017 elveszett autókulcs pótlása

Minden autókulcsod elveszett, vagy van másik is?

 

Ha elvesztetted vagy ellopták a Suzuki Vitarád kulcsát, akkor az első kérdés az, hogy megtalálhatta-e valaki? Ha például a saját szemeddel láttad, hogy kiesett a zsebedből és a Dunába pottyant, vagy egy csatornafedél nyelte el, esetleg a kutyád rágta szét, akkor alighanem biztonságban van az autó. Ha van rá esély, hogy a kulcsod illetéktelen kezekbe került, például ellopták a táskáddal, irataiddal együtt, mindenképpen maradj az autód mellett, ne hagyd őrizetlenül!

Kétségbeesned így sem kell, az elveszett autókulcs pótlása akkor is megoldható, ha egyáltalán nem áll rendelkezésedre pótkulcs, amivel kinyithatnád az ajtót. Ilyenkor kimegyünk a helyszínre és teljesen új autókulcsot készítünk neked. Ilyenkor a legnagyobb feladat az autóra gyújtást varázsolni, hogy ezután lehessen diagnosztikán felprogramozni az új szabadkezes távirányítót. Ha ez megvan, akkor már indul az autó, és a távirányító is működik.  Ezzel egyidejűleg a régit letiltjuk, így biztonságban lesz a Vitara.

Ezután a záradat kiszerelés nélkül kikódoljuk, és elkészítjük a fizikai vészkulcsot, amivel akkor tudsz bejutni az autóba, ha nem működik a távirányító.

Szerencsésebb helyzetben vagy, ha rendelkezel pótkulccsal, hiszen így sokkal gyorsabb a megoldás; az eredeti kulcs klónozása csak pár percet vesz igénybe. Ez azért is jó, mert így nem muszáj kihívnod minket a helyszínre; kérj meg valakit, hogy vigye el neked a pótkulcsot, majd egyeztess velünk időpontot, amikor bejössz hozzánk. Érkezéstől számítva körülbelül harminc percen belül már el is viheted az új másolatot, addig egy kávéra is a vendégünk vagy! Ilyenkor – ha a régi kulcs nem jelent veszélyt – nem kell letiltani azt.

 

Suzuki Vitara 2017 autókulcs pótlása kiviteltől függetlenül

 

A Suzuki Vitara 2017-es modellje modern megoldásainak köszönhetően kulcsnélküli indítás (Keyless Entry) funkcióval is elérhető. Bátran kereshetsz minket, akkor is, ha a magasabb felszereltségi szintű autót választottad, hiszen a hagyományos kocsikulcs mellett az intelligens kulcs másolására, programozására is van lehetőség.

Mindkét esetben fontos, hogy az autó hivatalos iratai nálad legyenek, hiszen mindenképpen csak a tulajdonjog igazolása után tudjuk megkezdeni az elveszett kulcs pótlását.

Gyors segítség

Egy esetleges lopást követően nagyon fontos a lehető leggyorsabban új kulcsot készíteni, de ha nem tudod kinyitni az autódat, az önmagában is sürgős megoldást igényel. Az elveszett autókulcs pótlása pedig annál gyorsabb lesz, minél több információt megosztasz már az első telefonhívás során.

Ha még soha nem történt veled ilyen, de előrelátásból szeretnéd megelőzni a bajt, azt javasoljuk, hogy minél hamarabb gyere el hozzánk és másoltasd le a kulcsodat, hiszen ez sokkal egyszerűbb, gyorsabb folyamat, amelynek segítségével elkerülheted a kellemetlenebb és költségesebb helyzeteket.

Foglalj időpontot még ma, és mindenképp mentsd el a számunkat vészhelyzet esetére!

Kulcs nélküli Suzuki Vitara 2017 minden kulcsa elveszett
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com