06 30 178-85-01 Budapest, XIV. Mogyoródi út 125. Bejelentkezés szükséges! autokulcs@autokulcsmasolas.com

Nyomógomb, vagy házcsere? – Autókulcs javítás Budapesten

 

Az autókulcsok rendkívül fontos eszközök az életünkben, hiszen ezekkel nyílnak a mobilitásunkért leginkább felelős járgányok: a személygépkocsik. A slusszkulcsok karbantartása és megóvása tehát minden autóvezető fontos érdeke. De mi a teendő, ha egyszer elromlik? Kihez fordulj, ha autókulcs javításra van szükséged?

 

Nem működik a távirányító!

 

A mai autók nagy többsége már nem mechanikus, hanem elektromechanikus rendszerrel nyitható. Ez azt jelenti, hogy nem csak a régről megszokott kulcsszárnnyal nyílik az ajtó, hanem egyetlen gomb benyomásával a távirányítón. Reggelente szinte odafigyelés nélkül nyomjuk meg a már oly megszokott gombot, és már jön is a jól ismert pittyenő hang, mely jelzi, hogy be tudunk szállni a kocsiba. Vagy a legújabbaknál már gomb sincs…

De mi a helyzet akkor, ha mindez nem így történik, és hiába masszírozod a gombot a távirányítón, az autód zárva marad?

 

Ne szereld szét otthon!

 

A távirányító meghibásodása esetén sokaknak megfordul a fejében, hogy ő maga otthon szétszedi a kis dobozt, és megbütyköli a szerkezetét, elemet cserél benne, vagy egyéb kézenfekvő megoldással orvosolja a problémát. Mivel azonban az autók távirányítója rendkívül kényes szerkezet, előfordulhat, hogy a házi szereléssel csak még nagyobb bajt okozol. Ne kockáztass! semmiképp ne improvizálj, inkább kérd azonnal egy szakértő segítségét. 

 

Autókulcs javítás – egy létező szakma!

 

Ha márkaszervízbe viszed a kulcsot, több, mint valószínű, hogy könnyen segítenek a problémán, méghozzá egy új kulccsal, ám arra is számíts, hogy elég költséges lesz számodra ez a megoldás. A mi kollégáink azonban nem egy-egy autótípusra, hanem a zárrendszerekre specializálódtak, így mindenfajta autó kulcsaihoz és záraihoz remekül értenek. Tőlünk tehát a márkaszervízeknél elérhetőbb áron, gyors és professzionális segítséget kaphatsz.

 

Mikor hívj minket?

  • Ha az autód zárrendszere meghibásodott.
  • Ha lemerült a kocsihoz tartozó távirányítóban az elem.
  • Ha bármi rendellenességet tapasztalsz az autó távirányítóval vagy kulccsal történő kinyitása során.
  • Ha már megtörtént a baj,
  • vagy ha csak elővigyázatos és körültekintő vagy.

 

Miért hozzánk fordulj?

 

Az autókulcs javítás soha nem volt még ilyen gyors, egyszerű és költséghatékony, mint ha minket hívsz. Az elmúlt évek során rengeteg autóvezető életét könnyítettük meg gyors és szakszerű segítségnyújtással az utakon. Elérhető áron dolgozunk, mégis profi végeredményre számíthatsz fölösleges plusz körök és költségek nélkül. Mivel a mai világban az idő pénz, nem vesztegetjük el egyetlen percedet sem fölöslegesen: a lehető leggyorsabban oldjuk meg a fennálló problémát, hogy egy pillanattal se kelljen vele többet foglalkoznod, mint amennyit feltétlenül muszáj.

 

Sokrétű szakértelem

 

Az autókulcs javítás mellett bármi más autózárral kapcsolatos problémára is gyors és hatékony megoldást biztosítunk. Ha tehát bármi galiba van a kocsid zárrendszerével, fordulj kollégáinkhoz bizalommal. Ments el telefonszámunkat már most, hogy amikor tényleg sürgősen kell segítség, azonnal tudd, hogy kinek szólhatsz!

 

Autókulcs javítás Budapest - Kulcsjavítás gyorsan és egyszerűen!
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com