06 30 178-85-01 Budapest, XIV. Mogyoródi út 125. Bejelentkezés szükséges! autokulcs@autokulcsmasolas.com

Hogyan zajlik a Ford Focus kulcsmásolás?

 

Tudtad, hogy ha Ford Focus kulcsmásolásra van szükséged, akkor nem elég a sarki kulcsmásoló, hanem egy zárspecialista segítsége kell majd? Olyan, aki gyors, precíz, és persze kedvező áron vállalja. Keress minket, ha bajban vagy!

 

Légy előrelátó!

 

Téged is felkészült, megfontolt embernek tartanak, akinek mindig van egy B terve? Az autód is ezt jelképezi? Biztos sokan helyeselték, amikor pénzed egy Ford Focusba fektetted. Az elővigyázatosság kedvéért talán rendszeresen jársz autószervizbe is, hogy ellenőriztesd a zárak állapotát, minőségét. Minden autós példaképe lehetnél, te mindent megteszel azért, hogy se az autód, se az életed ne kerüljön parkolópályára… ennek szellemében fontos, hogy legyen egy pótkulcsod is, arra az esetre, ha az eredetivel valami történne. Ezt pedig érdemes tőlünk megrendelni, mindjárt el is mondjuk, hogy miért…

 

A Ford Focus kulcsmásolás aktuális, ha…

 

…autótulajdonos vagy, pótkulcs nélkül. Nem árulunk el azzal nagy titkot, hogy hasznos dolog egy pluszkulcs, hiszen bármilyen előrelátó és körültekintő vagy is, az nem óv meg a Murphy törvénytől: ami elromolhat, az el is romlik. Ha pedig a kulcsod elvékonyodik, eltörik, megreped, akkor jól jön, ha van egy pótkulcs kéznél, amit használhatsz, amíg csak állja a sarat. 

Ha ellopták, vagy elveszett az eredeti, akkor is jól jön a pótkulcs, de ezt csak arra használd, hogy elgurulj hozzánk, letiltsuk a régi kulcsod és újat kapj helyébe! Így elkerülheted, hogy saját kulcsával lovasítsák meg a járgányt.

Ford Focus kulcsmásolás 7 lépésben

  1. Tárcsázd a számunkat: részletesen számolj be arról, milyen autóhoz, mikor évjárathoz, és milyen kulcsot szeretnél!
  2. A szolgáltatáshoz szükséged lesz a tulajdonodat igazoló dokumentumokra: forgalmidra és a személyidre.
  3. Gurulj be a szervízünkbe az egyeztetettek szerint.
  4. Add át a kulcsot, és foglalj helyet egy kényelmes székben, vagy sétálj egyet a környéken, amíg kollégánk a legmodernebb technikai eszközök segítségével, a legjobb alapanyagból megcsinálja neked a Ford Focus pótkulcsot.
  5. Első lépésben a bicskakulcs fém részébe belemarjuk a mintázatot, az eredeti kulcsszár alapján.
  6. Ezután kiónozzuk, vagy számítógéppel programozzuk az indításátló chipet. Ez azért szükséges, hogy beinduljon az autó, hiszen a kulcs már elfordul, de indulni az immobilszer chip nélkül nem fog.
  7. Utolsó lépésként a távirányítót mutatjuk be az autónak, hogy ezentúl azzal is nyíljon.
  8. Egyenlíts ki a számlát!
  9. Kérj tanácsot és tájékoztatást arra vonatkozóan, hogy a kulccsal felmerülő problémák kapcsán hogyan, mire, mennyi ideig érdemes használni a pótkulcsot!
  10. Ha elégedett voltál, mentsd el a számunk – jól jöhet még később is!

Ha gondban vagy az autó zárjával, vagy Ford Focus kulcsmásolásra van szükséged, keress meg minket bizalommal. A villámautónyitás szolgáltatásai kedvező árakkal, precíz, kedves és tapasztalt kollégákkal, a legmodernebb technikákkal és céleszközökkel, első osztályú alapanyagokkal, és 24 órán belüli problémamegoldással várnak!

 

Ford Focus kulcsmásolás

Hívj most! 06 30 178-85-01

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com